Fashion Shopping Week Parndorfban (x)
Március 14. és 19. között Fashion Shopping Week a parndorfi Designer Outletben, ahol az outletárakon felül akár további 70%-os kedvezményeket kínál 160 designermárka.

Parndorf Cover 2100x1400px
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A parndorfi McArthurGlen Designer Outlet kihagyhatatlan ajánlatokkal indítja a tavaszi szezont: március 14. és 19. között a Fashion Shopping Week az outletárakon felül akár további 70%-os kedvezményeket kínál Adidas, Calvin Klein és sok-sok más márkára. Ráadásul a 160 designerüzlet mellett a március 14-én és 15-én megrendezésre kerülő Magyar Shopping Napokra személyesen hívjuk meg Önt egy kis kikapcsolódásra szabadnapjai egyikén. A Flixbus új menetrend szerinti járataival pedig gyors és kényelmes utazást biztosít közvetlenül Budapestről.

Fashion Shopping Week és Magyar Shopping Napok a parndorfi Designer Outletben

Lassan beköszönt a tavasz - itt az ideje, hogy felfrissítse ruhatárát. Legyen szó divatról, luxusmárkákról, sportról vagy szépségápolásról, a parndorfi McArthurGlen Designer Outlet által szervezett Fashion Shopping Week keretein belül könnyen megtalálhatja kedvenc darabjait! Március 14. és 19. között a Michael Kors, a Tommy Hilfiger, a Karl Lagerfeld, a Scotch & Soda és sok más designermárka kihagyhatatlan, akár 70 százalékos engedményt kínál az outletárakból, és bemutatja az új szezon kötelező darabjait. Éttermek és kávézók, mint a Wagamama és a Starbucks, nagy játszóterek, valamint a már tavaszi hangulatban pompázó nyitott terekben bővelkedő outlet center kínál igazi feltöltődést. 

Parndorf Sacher 840x560px

Magyar Shopping Napok: március 14. és 15.

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából a parndorfi Designer Outlet különleges élménnyel kedveskedik minden magyar vendégének. A 160 üzlet a Fashion Shopping Week esemény keretében akár 70 százalékkal kedvezőbb árakat kínál, és természetesen a kulináris élvezetek sem maradhatnak el. A március 14-15-i Magyar Shopping Napokon minden magyar divatrajongót vendégül látunk a Café Sacherben egy Sacher-kockára és kávéra. Ehhez az utalványt egyszerűen töltse le a weboldalról, majd mutassa be a Centerinformációnál, ahol kézhez kapja kuponját. 

Beutazás Ausztriába

Magyarországról érvényes oltási igazolás, 180 napnál nem régebbi gyógyulási igazolás, illetve 72 óránál nem régebbi PCR-teszt vagy 24 óránál nem régebbi antigénteszt (kivéve az önellenőrzésre szántakat) bemutatásával lehet beutazni Ausztriába karanténkötelezettség nélkül. 

Parndorf InStore 840x560px

Kényelmes utazás Parndorfba a Flixbusszal

A vásárlás magyarországi szerelmeseit hétfőtől szombatig Flixbus-járat viszi a parndorfi Designer Outletbe. A busz a budapesti Népligetből indul, és közvetlenül a parndorfi Designer Outletbe érkezik. Mindenki, aki Flixbusz-járattal utazik a parndorfi Designer Outletbe, 10%-os árengedményt biztosító Fashion Passportot kap, amely a kiválasztott üzletekben váltható be. Ezenfelül a Flixbusszal érkező látogatóinknak osztrák édességgel is kedveskedünk.

Parndorf FSW 840x1260px

Hosszabb nyitvatartás március 14. és 19. között:

  • Hétfőtől péntekig: 9-től 21 óráig
  • Szombaton: 9-től 18 óráig

Magyar weboldal: https://www.mcarthurglen.com/hu/

(Képek forrása: Designer Outlet Parndorf)

Ezt is szeretjük