Ezek voltak Farrah Fawcett utolsó szavai - Szívszorító, mit mondott a halála előtt

A Charlie angyalai szőke szépsége ezekkel a szavakkal búcsúzott.

farrah-fawcett-utolso-szavai-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Farrah Fawcett Charlie legnépszerűbb angyalkája volt - annak ellenére, hogy csupán egyetlen évadon át szerepelt a sorozatban, haláláig úgy emlegették, mint a széria szőke bombázóját.

Ezek voltak az utolsó szavai

A színésznő sajnos nem érhette meg a nyugdíjaskort: 62 évesen örökre lehunyta a szemét hosszú betegség után. Három éven át küzdött a rákkal, és, habár szentül hitte, hogy legyőzheti a gyilkos kórt, sajnos elhatalmasodott rajta a betegsége, és 2009 júniusában elhunyt.

Szerettei mind mellette álltak az utolsó óráiban, még 91 éves édesapja is repülőre szállt, hogy még egyszer láthassa, és fiát, Redmondot is felügyelettel kiengedték a börtönből, hogy elbúcsúzhasson az édesanyjától. A sztár utolsó szavai is fiának szóltak - erről Fawcett legjobb barátnője, Mela Murphy mesélt a színésznőről készült legújabb dokumentumfilmben.

- Folyton a fia nevét hajtogatta: "Redmond, Redmond". Rám nézett, és azt mondta: "Azt ígértem a fiamnak, hogy mindig gondoskodni fogok róla, és mindig mellette leszek". "És mindig így tetted. Most már pihenhetsz" - mondtam neki. Elaludt, néhány órával később pedig meghalt - mesélte elérzékenyülten az esetről.

Farrah Fawcett az egyik utolsó nyilvános megjelenésén.
Farrah Fawcett az egyik utolsó nyilvános megjelenésén.
Fotó: Djamilla Rosa Cochran / Getty Images Hungary

Egy vicces történetet is mesélt az utolsó napjaikról, amikor még sikerült megnevettetnie a végbélrákkal küzdő szépséget.

- Már infúzióra kapcsolták, mert képtelen volt folyadékot inni. Régen sokat iszogattunk együtt, mindig Kahlua kávélikőrt ittunk tejjel. Becsempésztem egy üveggel, beledugtam egy vattapamacsot, és a szájához érintettem. Nagyot nevetett, pedig akkor már hatalmas fájdalmai voltak - mondta a műsorban.

Ő Farrah Fawcett egyetlen fia

Utolsó gondolatai is Redmondhoz vezették - nézd meg, hogy nézett ki a sztár egyetlen gyermeke.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük