Ő Farrah Fawcett egyetlen fia - Így néz ki a 34 éves Redmond

A Charlie angyalai sztárjának, Farrah Fawcettnek csupán egyetlen gyermeke született.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Farrah Fawcett nevét akkor ismerte meg az egész világ, amikor szerepet kapott az 1976 és 1981 között futó Charlie angyalai című sorozatban, amelyben három szezonon keresztül alakította Jill Munroe karakterét. A gyönyörű, szőke és dús hajú színésznő volt a legnépszerűbb a három angyal közül, a nők olyan frizurát hordtak, mint ő, a férfiak pedig szerelmesek voltak belé. Egy fia született színész párjától, Ryan O’Nealtól.

Redmond O'Neal ma már felnőtt férfi: idén januárban lett 34 éves, a színészpár gyermeke azonban korántsem felfelé ívelő karrierjéről híres. A fiatalember tinédzserkora óta drog- és alkoholproblémákkal küzd, amin még híres szülei sem tudtak segíteni, pedig Farrah annak idején mindent megtett, hogy jó útra terelje lecsúszott fiát.

Fegyveres rablás, gyilkossági kísérlet, késes ámokfutás

Redmondot 2009 áprilisában – édesanyja halála előtt 2 hónappal - elcsípték a rendőrök, mert próbaideje alatt bedrogozva vezetett. Azonnal letartóztatták, a helyzetét pedig csak tovább rontotta, hogy kábítószert is találtak nála. Haldokló édesanyját - aki 2009 júniusában, rákban hunyt el - a kórházban is csupán bilincsbe verve látogathatta meg.

Redmond élete szörnyű fordulatot vett, a bíróság előtt kell felelnie súlyos tetteiért.
Redmond élete szörnyű fordulatot vett, a bíróság előtt kell felelnie súlyos tetteiért.
Fotó: Steve Grayson/WireImage, Getty Images, Mark Boster-Pool/Getty Images

2011-ben heroin birtoklásáért tartóztatták le, majd 2018-ban gyilkossági kísérlet és testi sértés miatt emeltek vádat ellene. A tavalyi év májusában öt súlyos bűntettet követett el, köztük megkéselt két embert Los Angelesben, másnap késsel fenyegette a személyzetet egy kávézóban, majd egy Santa Monica-i italboltot is ki akart rabolni: előrántotta a pisztolyát és a napi bevételt követelte. Pechjére a rendőrség időben kiérkezett, és őrizetbe vették, ítélet azonban a mai napig nem született tetteivel kapcsolatban.

Így néznek ki ma Charlie angyalai

Az egykori angyalok még mindig gyönyörűek - nézd meg, hogy néznek ki!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük