Nem titkolja tovább! Gyereket vár barátjától a tehetségkutató felfedezettje
Az American Idol győztese, Fantasia Barrino második gyerekével terhes.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az American Idol győztese, Fantasia Barrino egy tengerparti nyaraláson bukott le, a fotósok ugyanis kiszúrták domborodó pocakját a nyári tunika alatt.

Újra színpadon énekel
Lányával, Zionnal

A 26 éves R&B énekesnő a tehetségkutató harmadik szériájában győzedelmeskedett, 2004 óta azonban szinte csak magánéleti zűrjeivel került a hírekbe.

Megjárta a poklot

A fiatal hölgy a Proud Mary című Tina Turner-dallal pillanatok alatt levetette a lábáról a nézőket és a zsűrit, diadalmenete pedig egészen a döntőig folytatódott. A hirtelen jött siker után aztán mélyrepülésbe kezdett, karrierje és magánélete is darabokra hullott.

Tavaly augusztusban gyógyszer-túladagolással szállították kórházba, mint utóbb bevallotta, öngyilkossági szándékkal vette be a tablettákat. Fantasia élete akkoriban épp széthullóban volt, teherbe esett szeretőjétől, Antwaun Cooktól, aki akkoriban még házas volt.

Barrino nem tartotta meg a babát, hiszen volt már egy lánya egy előző kapcsolatából. Cookkal különben is megromlott a viszonya - a férfi elhúzódó válási tárgyalása sem tett jót kapcsolatuknak -, ezért az abortusz mellett döntött.

Gyereket vár régi-új pasijától

Fantasia az öngyilkossági kísérlet után terápián vett részt, és sikeresen kilábalt a gödörből. Elmondása szerint igyekszik minden energiáját az éneklésre és kilencéves lányára, Zionra fordítani. Úgy tűnik, az abortusz okozta megrázkódtatást sikerült kihevernie, sőt, még a csélcsap Cookkal is újra összejött.

A hírek szerint a pár nagyon boldog, barbadosi nyaralásukon elválaszthatatlannak látszottak. Ugyanitt azt is megfigyelték a szemtanúk, hogy Fantasiának gyanúsan nagy a hasa, ami szemmel láthatóan már nem egyszerű súlygyarapodásra, hanem terhességre utal.

Az énekesnő egyébként utoljára tavaly jelentetett meg lemezt, Back to Me címmel, melynek Bittersweet című kislemezéért idén februárban Grammy-díjat vehetett át.

Ezt is szeretjük