Bikiniben is büszkén vállalja husi testét Fantasia Barrino
Fantasia Barrino nem fél bikiniben megmutatni zsírpárnáit, ugyanis tudja, hogy dundin is igazán szexi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fantasia Barrinót a közelmúltban örökítették meg Karib-szigeteki vakációja során, ahol a 25 éves amerikai énekesnő rokonaival és barátaival pihente ki a munka fáradalmait.

Öröm látni, hogy a többnyire csak Fantasia néven emlegetett híresség nem különösebben izgatja magát túlsúlya miatt, és jól érzi magát a bőrében.

Büszkán vállalja és szereti testét

A fotók tanúsága szerint az R&B és soul műfajának ifjú üdvöskéje büszkén vállalja nőiesen teltkarcsú testét, és nem tartózkodik a bikini viselésétől sem.

Hozzáállása példaértékű a nullás méret bűvöletében élő álomgyárban, ahol a sztárhölgyek önsanyargató diéták és kimerítő edzések révén tartják kordában testüket.

Barrino 2004-ben robbant be a showbiznisz világába, amikor jelentkezett az American Idol tehetségkutató verseny harmadik évadjába. A fiatal hölgy Tina Turner Proud Mary című dalával pillanatok alatt levetette a lábáról a nézőket és a zsűrit, diadalmenete pedig egészen a döntőig folytatódott.

Emmy-díjra is jelölték

Miután például elénekelte a Summertime című dalt a Porgy és Bess című operából, az egyik zsűritag, Randy Jackson kijelentette, hogy ez volt a műsor eddigi történetének legjobb előadása. A produkciót aztán Emmyre is jelölték a legjobb tévés pillanat kategóriájában, igaz, a díjat végül nem ő kapta meg.

A 2004. május 26-án vetített fináléval is történelmet írt: több mint 65 millióan szavaztak rá ugyanis, ami elképesztő növekedést jelent a 2003-as számokhoz képest, amikor is 24 millió néző küldött SMS-t kedvence sikerének reményében. Fantasia 19 évesen nyerte meg az American Idolt, 2006-ban pedig négy Grammy-díjra jelölték debütáló lemezét.
Ezt is szeretjük