Faith Hill a smink ellenére is kiábrándítóan öregnek tűnik
Elveszett ragyogása
Faith Hill alig múlt negyvenéves, mégis legalább tíz évvel nézett ki idősebbnek valódi életkoránál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Faith Hillt a közelmúltban kapták le, amint férjével, Tim McGraw-val együtt elhagyta a Beverly Hills-i Mastro’s Steakhouse épületét.

A 42 éves amerikai énekesnő meglehetősen kiábrándítóan nézett ki, egyszerűen rá sem lehetett ismerni arra a dögös bombázóra, aki évekkel ezelőtt bármelyik pasit pillanatok alatt levette volna a lábáról.

Pedig a country műfajának állócsillaga ki is sminkelte magát, mielőtt vacsorázni indult párjával, ennek ellenére sokkal idősebbnek tűnt valódi életkoránál.

A ruha sem sokat segített

Ruhája sem tűnt túl szerencsés választásnak, amely szintén jelentős mértékben öregítette - emiatt aztán tényleg úgy festett, mint egy teljesen átlagos, kimerült ember.

A róla készült fotókat látva nehéz elhinni, hogy Faith Hill a műfaj egyik legsikeresebb női előadója, akinek egyszerre kifejezésteljes és reszelős hangját világszerte milliók imádják. Nem véletlen, hogy az eredetileg Audrey Faith Perry néven született énekesnő 40 millió példányt adott el lemezeiből 1993-as indulása óta.

Ami pedig a díjakat illeti, Hill munkásságát többek között a Country Music Association és az Academy of Country Music is rangos díjakkal ismerte el, a Grammy- és American Music Awards-díjakról nem is beszélve.

Rekordot döntött turnéja

2006-os Soul 2 Soul II elnevezésű turnéjával pedig rekordot döntött, ugyanis a mai napig a koncertsorozat büszkélkedhet a legnagyobb bevétellel a country műfaján belül.

Faith Hill belekóstolt a színészetbe is, ám nem túl nagy sikerrel. A pletykák szerint szerepelt volna Mel Gibson oldalán a 2002-es Katonák voltunk című háborús moziban, ám végül nem bukkant fel az alkotásban.

Színésznőként két évvel később mutatkozott be A stepfordi feleségek című remake-ben, ám annyira elvette a kedvét, amikor a kritikusok leszólták a filmet, hogy azóta sem vállalt újabb szerepet.
Ezt is szeretjük