Ezt látnod kell! A legszexisebb agglegény sztárok, kölyökként
Bérelt helyük van a legszebb pasik éves listáján, a nők megvesznek értük, de vajon kicsiként milyenek voltak?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywood ügyeletes agglegényeinek listája elég vegyes, a tinibálványtól az őszülő halántékú sármőrig terjed a skála, de pár dolog azért közös bennük: mindannyian szexisek, nőtlenek, és már kissrácként az ujjuk köré csavarták a nőket.

A következő szívtipró agglegények családi fényképei igazi csemegék, kicsit cikisek, de azért édesek. Kár, hogy imádnivaló vonásaikat és remek génjeiket eddig még egyikük sem reprodukálta, pedig feleségjelöltekben sosem szenvedtek hiányt!

Jake Gyllenhaal, a kajla fülű

A 29 éves Jake Gyllenhaal igazi kis sztárcsemeteként nőtt fel, ha nem is burokban, de azért eléggé kiváltságos helyzetben. Rendező apja és forgatókönyvíró anyja révén már korán belecsöppent a Los Angeles-i művészvilágba, pólyásként fogadott keresztanyja, Jamie Lee Curtis pátyolgatta, autót vezetni pedig a család barátja, Paul Newman tanította meg. Ilyen környezetben a búzavirágszemű lurkóban hamar felbuzgott a szereplési vágy, 11 évesen már Billy Crystal fiát játszotta az Irány Colorado! című filmben, majd jöttek a komolyabb feladatok is, mint a Donnie Darko című kultuszfilm, a Zodiákus vagy a bevállalós Túl a barátságon.

A korral Jake nemcsak színészileg fejlődött, de külsejének is jót tett az idő. A tündéri kissrácból karizmatikus szépfiú, majd bivalyerős akcióhős lett, a Perzsia hercege főszerepére ugyanis úgy kigyúrta magát, hogy alig lehetett ráismerni. Már csak a szerelemben kellene neki egy kis szerencse, a szöszi Reese Witherspoonnal való tavalyi szakítása óta ugyanis a szexi agglegény szólóban tengődik. Igaz, nem sok ideje jut a romantikára, 2011-ig betelt a naptárja, a Nailed és a Source Code című filmekre is leszerződött.

George Clooney, a pápaszemes

Nem tudjuk, milyen trend dívott a hetvenes években a Kentucky állambeli Augusta gimiben, de, hogy a kiskamasz George Clooney már ott is kitűnt az átlagból, az biztos, ha mással nem, hát vicces frizurájával. A cikis fotó egyébként csak megtévesztés, a jóképű sármőr sosem volt az a lúzer diák, tévés apja mellett ugyanis már ötévesen beletanult a magabiztos fellépésbe és a kamera előtti szereplésbe. A fiatal Clooney az egyetemet hagyta ott a színészetért, de tíz évig csak epizódszerepekben kínlódott, karrierje a Vészhelyzettel indult be igazán.

Érdekes, hogy amennyire vágyott bejutni a hollywoodi nagyok közé, olyan hamar ki is vonult a Los Angeles-i nyüzsgésből, villát vásárolt az olaszországi Comóban, és áttette székhelyét a tópartra. Azóta színészként is teljesen független, ha úgy tartja kedve, kifigurázza önmagát az Egek urában, brillírozik egyet a Kecskebűvölőkben, vagy mesehőst szinkronizál, ahogy azt legutóbbi munkájában, A fantasztikus Róka úrban tette.

A 49 évesen is szívdöglesztő Clooney egyébként 1993-as válása után döntött az örök agglegényélet mellett, de minek is törné magát, ha házassági ígéretek nélkül is ragadnak rá a nők, most épp az olasz modell, Elisabetta Canalis az aktuális babája. Bár, ha hinni lehet a pletykáknak, hamarosan beadja a derekát.

Leonardo DiCaprio, az ábrándos

A 35 éves amerikai színész ma is elég kapós a hölgyek körében, de a régi családi fotót elnézve biztos, hogy már kisbabaként is állandóan dédelgették a nők.

Az olasz-német felmenőkkel büszkélkedő szívtipró ráadásul egyetlen gyerek, és édesanyja a válás után gyakorlatilag egyedül nevelte fel, ezért a közöttük lévő kötelék máig nagyon erős.
 
Leo tehát nem született művészcsaládba, de mivel Los Angelesben éltek, a szőke lurkót hamar beszippantotta a filmes világ. 12 évesen ügynököt keresett magának, három évre rá pedig megkapta első szerepét a Vásott szülők című sorozatban. Azóta is okosan válogat az ajánlatok közül, elég változatos listát tudhat maga mögött, sőt, mostani kasszasiker mozijával, az Eredettel még az Oscart is bezsebelheti.
 

Nagyon úgy tűnik, hogy Leónak a színészet az egyetlen szerelme, bár ellentmondó nyilatkozataival elég ügyesen lebegteti a nősülés kérdését. Persze ki tudja, mit hoz a jövő, lehet, hogy a csinos modell, Bar Rafaeli kivárós taktikája végül bejön, és DiCaprio családalapításra adja a fejét.

Robert Pattinson, a szöszke

A rajongók és a kíváncsi sajtó előtt semmi nem maradhat titokban, még az Alkonyat-filmek kócos tinibálványának családi mosolyalbumából is megszerezték a képeket. Nagy meglepetésre a hiúzszemű Robert Pattinson csak nyomokban hasonlít gyerekkori önmagára, a vékony, barna hajú szépfiú ugyanis - mint látszik - pufók, szöszke kisfiú volt.

A vámpír Edward Cullenként világhírűvé vált, 24 éves sztár egy átlagos londoni családban született, de három nő - édesanyja és két nővére - között kivételesen jó sora volt, az imádnivaló csibészt valószínűleg már kicsiként agyondédelgették. Lányos szépségét és pimasz félmosolyát előbb modellként, majd színészként kamatoztatta, a laza művészéletnek azonban egy csapásra véget vetett a vámpírfantasy körüli tömeghisztéria.

Szerencsére az ifjú sztár humorral és kellő öniróniával kezeli a helyzetet, nyugisan pózol, és szívesen fecseg az újságírókkal bármiről, kivéve állítólagos románcáról, mely közte és filmbeli partnere, Kristen Stewart között bimbózik. A szexi agglegény egyébként nem csupán a nők, a rendezők körében is kapós, alighogy véget ért a pikáns Bel Ami felvétele, Pattinson már repült is Los Angeles-be forgatni a Water for Elefants című kosztümös mozi vándorcirkuszos díszletei közé.

Ezt is szeretjük