Ewan McGregor: "Csak egyszer borult ki a nejem a szexjelenet miatt"
Ewan McGregor sosem szégyellte megmutatni legbecsesebb testrészét a filmvásznon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki látott már néhány Ewan McGregor-filmet - Trainspotting, Young Adam, Párnakönyv -, annak bizonyára nem meglepő a színész azon kijelentése, miszerint szeret meztelenkedni a filmjeiben.

Helyesebben mondva semmi kifogása nincs sem a ruhátlankodás, sem a szexjelenetek ellen, amennyiben ezek hozzátartoznak a történethez. És hát, ugye, mindig lehet indokot találni, miért is fontos a mondanivaló szempontjából az a bizonyos pucér férfifenék vagy lifegő szerszám.

Nem zavarja

Mindenesetre a sármos színésznek marha nagy mázlija van, hiszen felesége, Eve Mavrakis szemet huny afelett, hogy párja bizony a vásznon minden testrészét megvillantotta már. McGregor állítása szerint mindössze egyszer borult ki az asszony - legalábbis erről számolt be nemrég a Parade magazin olvasóinak.

- Bevallom, volt már jó néhány szexjelenetem karrierem során, és ez a nejemet sem zavarta - egyetlen alkalmat kivéve. Amikor ugyanis első lányukkal, Clarával volt terhes, totál kiakadt, hogy a Trainspottingban szexelni látott. Valószínű a hormonjai tomboltak, így aztán elég hangos veszekedés lett az egészből.

Csak a munkáját végzi

- De - folytatta - ez volt az első és utolsó ilyen eset. Persze tudom én, hogy furcsa lehet valakinek a párját hasonló intim helyzetben látni egy vadidegennel, ráadásul úgy, hogy tudja, milliók előtt teszi mindezt. De ez a munkám - és ő ezzel tökéletesen tisztában van - mesélte.

Azt is bevallotta, akkor sem fog a pucérkodásból problémát csinálni, ha gyerkőcei felnőnek, és megnézik a filmjeit. Szerinte ezen felesleges aggódni, mert biztos benne, hogy ugyanolyan lazán kezelik majd a dolgot, mint édesanyjuk.

A 38 éves színész egyébként már 15 éve házas, még 1995-ben vette el Eve Mavrakis francia díszlettervezőt. Az évek során két gyermekük született: Clara 14, Esther Rose pedig kilencéves. Mellettük 2001-ben örökbe fogadtak egy négyéves mongol kislányt, Jamiyant.

Ezt is szeretjük