Ewan McGregor lánya durván beszólt apja új barátnőjének - Ezt kommentálta a fotója alá
Clara McGregornak megvan a véleménye apja kedveséről.

clara-mcgregor-mary-elizabeth-wickstead-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ewan McGregor tavaly év végén váratlanul elhagyta a feleségét, Eve Mavrakist, akivel már 22 éve alkottak egy párt. Hamar fény derült az okára: kiderült, hogy a színész a Fargo forgatásán beleszeretett a kolléganőjébe, Mary Elizabeth Winsteadbe, akivel fél éven át csalta a feleségét.

Óriási botrány lett a válásukból

Ezek után különösen nagy port kavart, mikor a januári Golden Globe-gálán a beszédében élete mindkét nőjének köszönetet mondott: feleségét és barátnőjét is megemlítette benne. Gyermeke anyját, Eve Mavrakist nagyon megviselte a váratlan válási procedúra, de a legdühösebb mégis a színész 22 éves lánya, Clara McGregor volt, aki azóta nem is hajlandó szóba állni az édesapjával.

Clara annyira gyűlöli a nőt, akiért apja feladta a házasságát, hogy még a közösségi oldalán sem félt gyűlölködő kommentet megosztani. Mary Elizabeth Winstead legújabb képe alá ezt írta:

- Még hogy a leggyönyörűbb és legtehetségesebb nő a Földön! Emberek, óriási tévedésben éltek. A csaj egy rakás szemét - írta az Instagram-oldalára kitett fotójához.

clara-mcgregor-mary-elizabeth-wickstead-nagy

Clara nem az egyetlen közös gyermekük: ő a legidősebb a maga 22 évével, őt követi a 17 éves Jamyan, a 16 esztendős Esther Rose, a legkisebb lányuk, Anouk pedig mindössze hétéves, így érthető, hogy a rajongók ellene fordultak, amikor kiderült, hogy mindent feladna a szeretője kedvéért.

Persze, nemcsak McGregor lánya fordult Mary Elizabeth Winstead ellen: a színésznő egy időben annyi fenyegető levelet kapott, melyben a sztár rajongói házasságtörő szajhának nevezték, hogy egy időre szakított a Moulin Rouge! sztárjával - bár azóta ismét egymásra találtak.

Ezt is szeretjük