Meglepő bejelentést tett! Kolléganője miatt elhagyta férjét a színésznő

Részletek!

Evan Rachel Wood bemutatta új párját a nyilvánosságnak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tűnt, a házassággal lenyugodott Evan Rachel Wood és Jamie Bell, és gyermekük születése után álompárként élik mindennapjaikat.

Éppen ezért ért mindenkit váratlanul, amikor május végén bejelentették, különválnak.

Kolléganőjébe szeretett bele

A színésznő ugyanis másba szeretett bele. Már a házasságuk alatt is megcsalta a Billy Elliot sztárját Michelle Rodriguez színésznővel, ám végül ez csak futó liezonnak bizonyult.

Ám azért kérte, hogy váljanak el, mert akkor már gyengédebben érzett egy kolléganője, Katherine Moennig iránt. Most már nyíltan tudják vállalni kapcsolatukat.

- Evan teljesen belehabarodott Katherine-be. Már évek óta odáig van érte, de végre nem kell rejtegetnie érzelmeit. A korkülönbség pedig egyiküket sem érdekli - nyilatkozta a US Weeklynek a True Blood sorozat sztárjának egyik barátja.

A pár a Hammer Múzeum gálájára már kéz a kézben érkezett, a Twitteren pedig évődő üzeneteket posztolnak egymásnak. Evan Rachel Wood egyébként egy korábbi interjújában elmondta, nők társaságában úgy viselkedik, mintha férfi lenne, ő dominál. Feladja rájuk a kabátot, kinyitja előttük az ajtót.

A Twitteren akadt ki férje

Evan Rachel Wood 2005-ben kezdett el találkozgatni későbbi férjével, majd se veled, se nélküled kapcsolat alakult ki közöttük. 2012 őszén azonban elhatározták magukat, és összekötötték az életüket. Fél évvel esküvőjük után pedig bejelentették, hogy első gyermeküket várják.

Májusban a színész a Twitteren borult ki, hogy egyszerre elveszítette gyermekét és feleségét, akit a legjobban szeret a világon. A kezdeti elkeseredést harag váltotta fel, és akkor már nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a nőt. Ezeket később törölte. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük