Íme, a hivatalos papír! Eva Longoria tényleg beadta a válópert
Eva Longoria a Twitteren is közölte követőivel, hogy hét év után véget ért a nagy szerelem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Méhkasként bolydult fel egész Hollywood, amikor néhány napja a TMZ arról számolt be, hogy Eva Longoria férje, Tony Parker hétfőn benyújtotta a válókeresetet az egyik texasi bíróságon.

A 35 éves amerikai színésznő szóvivőjén keresztül azonnal cáfolta ezt a hírt - néhány órával később azonban ő maga írta meg a Twitteren a fejleményeket.

Válik az álompár

- Nagy szomorúságomra hét év után Tony és én elválunk. Nagyon szeretjük egymást és imádkozunk azért, hogy a másik ráleljen a boldogságra - állt a bejegyzésben.

Hogy mi lehet az ok, egyelőre még nem tisztázott, mindenesetre nemrégiben napvilágot láttak különféle pletykák Tony Parker hűtlenségéről.

A People állítása szerint ezek hallatán a Született feleségek bombázója teljesen kikészült, a bulvárlapot pedig egy igazán megdöbbentő állítással kereste meg egy magát megnevezni nem akaró bennfentes.

Az ismeretlen hírforrás elmondása szerint Eva Longoria maga fogja beadni a válási papírokat, méghozzá mielőbb - ami végül november 17-e folyamán meg is történt.

Az iratok szerint a színésznő kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott a válás okaként, továbbá az is kiderült, hogy igényt tart úgynevezett feleségtartási díjra.

A meccs után dőlt el minden

Eva Longoria még 2003-ban a San Antonio Spurs kosárlabdameccse után találkozott először a 28 éves sportolóval, a mérkőzést követően ugyanis a színésznőt és édesapját, Enrique-t is meghívták a csapat sajtószobájába, hogy bemutassák nekik a játékosokat.

Tony Parker nem volt szívbajos, még aznap este meghívta mindkettejüket vacsorázni, és mint Eva Longoria később elmesélte, Parkernek ekkor még fogalma sem volt arról, hogy a csinos hölgy a Született feleségek révén a világ egyik legfelkapottabb sorozatsztárja!

2006. november 30-án jegyezték el egymást, és bő fél évvel később házasodtak össze Párizsban, a városházán, a templomi ceremóniára pedig másnap került sor. Közös gyermekük nem született.

Ezt is szeretjük