A TV2 sztárja váratlanul szakított párjával! Két hete még turbékoltak
Eva Longoria két hete még turbékolt párjával, a szakításuk híre váratlanul ért mindenkit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eva Longoriának úgy tűnik, nem alakul jól a szerelmi élete: a TV2-n futó Született feleségek című sorozat sztárja ismét szingli.

Ernesto Arguello mellett kivirult
Augusztus elején még turbékoltak Spanyolországban

Alig négy hónap együttlét után múlt héten szakított a nála négy évvel fiatalabb Ernesto Arguellóval, adta hírül a TMZ.

Két hete még turbékoltak

A hír azért ért mindenkit váratlanul, mert alig két héttel a bejelentés előtt még szerelmesen turbékoltak Spanyolországban. A Marbella nevű városban készült fotókból maga a latin szépség is osztott meg képeket közösségi oldalán, de a lesifotósoknak sem volt nehéz lekapniuk őket, amint éppen a strandon ejtőztek vagy egy romantikus vacsorát költöttek el. Később Párizsba is ellátogattak.

A nyaralás előtt a színésznő állítólag Nicaraguába is elutazott szerelmével, ahol bemutatatta őt a családjának.

A pár áprilisban, a 38 éves sztár Ready For Love című párkereső műsorának szereplőválogatásán ismerkedett meg egymással. Ernesto nem került be a műsor résztvevői közé, de emiatt valószínűleg nem sokáig búslakodott, hisz a tévés szereplés helyett megkapta Longoriát. A kapcsolatukat végül júliusban vállalták fel.

Váratlanul szakítottak

Hiába dúlt azonban a szerelem, végül mégis szétmentek. Az első pletykák azt követően kaptak szárnyra, hogy a Született feleségek sztárja egyedül és duzzadt szemekkel jelent meg a keresztlánya születésnapján. Nyomban megindultak a találgatások arról, hogy mióta augusztus 6-án visszatértek Marbelláról, miért nem látták együtt Eva Longoriát és Ernesto Arguellót.

A TMZ-nek egy meg nem nevezett forrás végül azt nyilatkozta, a pár valóban szakított. Az okokat nem fejtette ki bőven, de nagy valószínűséggel a távolság döntő szerepet játszott benne: míg Longoria zömmel Los Angelesben tartózkodik, a férfi Miamiban él.A szakítás és két tönkrement házassága ellenére Eva Longoria még mindig hisz a házasságban. 2002 és 2004 között a General Hospital sztárjának felesége volt. 2004 novemberében ismerkedett meg Tony Parker kosárlabdázóval, aki pontosan két évvel később eljegyezte, egy évvel később pedig Párizsban feleségül is vette. 2010 novemberében a színésznő beadta a válási papírokat. Mint később kiderült, férje hűtlen volt hozzá.

Második válása után 2011-ben Penelope Cruz öccsével, Eduardo Cruzzal jött össze. Kapcsolatuk nem volt igazán harmonikus, véglegesen tavaly nyáron szakítottak, de egyes pletykák szerint még idén januárban is megpróbálták felmelegíteni kapcsolatukat - sikertelenül. 

Ezt is szeretjük