Megdöbbentő vallomást tett az ismert Bond-lány, Eva Green

Eva Green a Tatler magazinban pózolt, ennek kapcsán beszélt a meztelenkedésről is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eva Green láttán feltehetően sok pasi szája tátva marad, ám a 29 éves francia színésznő mégsem igazán elégedett testével. A csinos Bond-lány a Tatler magazin legújabb számának borítóján pózolt - ennek apropóján adott egy interjút, amiben bevallotta, hogy egyáltalán nincs kibékülve a testével.

Charlotte Rampling és Eva Green

Pedig Green a nagy népszerűségnek örvendő újság kedvéért még a ruháit is ledobta, hogy egy kifejezetten pikáns képen pózoljon anyaszült meztelenül. A fotó mellesleg tisztelgés Helmut Newton 1973-as legendás fotója előtt, amely Charlotte Rampling brit színésznőt örökítette meg hasonló körülmények között.

A cigaretta hiányzik csak

Az egyetlen különbség, ami szemet szúrhat bárkinek, hogy míg Rampling mellett egy doboz cigaretta található, addig az új képen ezt mellőzték, helyére pedig egy pohár bor került, amit az eredeti alkotáson Rampling a kezében tartott.

Ez érthető is, hiszen a dohányzás az új törvények értelmében teljesen kiszorult az elmúlt években a divatfotókról és a vászonról, leszámítva azokat a különleges eseteket, amikor a korhűség érdekében elkerülhetetlen, hogy a színészek cigarettázzanak.

Eva Green a 2003-as Álmodozók című erotikus történelmi drámával robbant be a köztudatba, amelyben több merész meztelen jelenetet is bevállalt. Ennek kapcsán a feltörekvő színésznő elmondta, hogy sem édesapja, sem pedig Joy nevű ikertestvére nem látta a filmet:

- A showbiznisz nem az ő világuk, és csak összezavarta volna őket a mozi. Amikor pedig én néztem meg Bertolucci filmjét, kicsit rosszul éreztem magam. Nem vagyok ugyanis kibékülve a saját testemmel – nyilatkozta Green a Tatlernek.

A legrosszabbul öltözködő sztár

Hozzátette azt is, hogy míg Ramplingot évtizedekkel ezelőtt a világ legszexisebb nőjének választották meg, addig szerinte neki esélye sincs kiérdemelni ezt a megtiszteltetést. Ennek kapcsán felidézte azt az esetet is, amikor öltözködését kritizálta meg az egyik magazin:

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Egyik nap kinyitottam egy magazint, amiben a világ legrosszabbul öltözködő színésznőjének neveztek. Erre nem tudtam mást mondani, mint hogy szeretem azt a ruhát – vallott a színésznő.
Ezt is szeretjük