Botrány! Szexre csábította a járókelőket Eva Longoria
A népszerű széria szexis főhősét nyílt színen fotózták le, félreérthető helyzetben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárok bárhol, bármikor és minden elképzelhető módon képesek meglepetést okozni, ezt bizonyította legutóbb Eva Longoria.

De jó lehetett annak tűzcsapnak!

A született feleség jócskán izzasztó pillanatokat okozott a bámészkodó járókelőknek azzal, hogy váratlanul egy vastag és méretes utcai tűzcsapra helyezte formás fenekét!

Laza öltözete pedig csak még jobban kihangsúlyozta a pillanat erotikus töltetét, fehér, feszes nadrágja majd szétrepedt a popsiján, ám az, hogy a képről ki mire asszociál, az már magánügy.

A 33 éves színésznő barátnőivel koktélozott a döglesztő hőségben, aztán mintha nem érkezett volna meg, akire várt, egyszer csak elhajtott autójával.

Pólójával üzent a paparazzóknak

Pólójával pedig mindeközben nyersen és egyértelműen közölte hadüzenetét, amit a hiénaként rá vadászó lesifotósoknak szánt - nagy, jól olvasható betűkkel ugyanis ez a szöveg volt felsőjére ráírva: több magánéletetet akarok!

Eva Longoriát idén az FHM olvasói a száz legszexisebb hölgy listájának 14. helyére szavazták meg.

De sokak szerint nem kell már arra sem sokat várnunk, hogy dobogós első helyen végezzen a barna szépség, ahogyan ez két egymást követő évben is megtörtént a Maxim esetében.

A színésznő jelenleg boldog házasságban él kosaras szerelmével, Tony Parkerrel, akivel 2007-ben házasodtak össze, és a fotók alapján elmondhatjuk, hogyha teheti, Eva kilátogat férje kosármeccseire szurkolni.

A csinos színésznő első férje a General Hospital című sorozat sztárja, Tyler Christopher volt, akivel két évig kötötte össze életét, míg végül aztán 2004-ben különváltak útjaik.

Ezt is szeretjük