Megszületett Eva Longoria babája - Fotót is megosztott róla a 43 éves színésznő
A Született feleségek egykori sztárjának megszületett az első gyermeke.

eva-longoria-baba-megszuletett-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egykori Született feleség, Eva Longoria hatalmas örömhírt osztott meg a rajongókkal: végre megszületett az első gyermeke, aki a Santiago Enrique Bastón nevet kapta.

Cuki fotót posztolt a piciről

A kisfiú a Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Centerben jött világra június 19-én, 3090 grammal. Az édesanya és a baba is remekül vannak, ezt nyilatkozták a HOLA! USA magazinnak. A színésznő és férje, José Pepe Bastón már nagyon várták a picurt, annak ellenére, hogy a mexikói médiamogul már három gyerkőc édesapja. Eva korábban ezt nyilatkozta az anyaságról:

- Már három gyerek van a családban, három gyerkőc mostohaanyja vagyok, úgyhogy azért ez a helyzet nem lesz kifejezetten újdonság számomra. Persze nagyon örülünk, hogy lesz egy közös kisbabánk is, nagyon megerősítette a kapcsolatunkat a gólyahír, teljes örömmámorban úszunk - lelkendezett a Hola! magazinnak néhány hónappal ezelőtt.

eva-longoria-baba-megszuletett

A sztárpár meg is osztott néhány fotót az újszülött kisbabájukról. A büszke édesanya szorosan magához öleli a kisfiát, a nyakában lévő láncon pedig a Santiago felirat látható - ezek szerint jó előre kitalálták a picur nevét.

Pepe Baston és Eva Longoria két évvel ezelőtt házasodtak össze titokban, a férfi hazájában, Mexikóban keltek egybe egy nagyszabású menyegzőn, melyen természetesen jó néhány A-listás sztár is jelen volt. Az esküvő után hamar megfogant a kisbabájuk is, így boldogabbak már nem is lehetnének.

Ilyen gyönyörű volt az esküvőjén

Dögös ruhában mondta ki a boldogító igent Eva Longoria - nézd meg, milyen csodaszép menyasszony volt.

Ezt is szeretjük