Így néz ki most a Született feleségek Gaby-ja - 15 év telt el az első epizód óta

Eva Longoria még mindig igazi bombázó.

eva-longoria-2019-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Eva Longoria nevét a Született feleségek sorozat után ismerte meg a világ: a színésznő alakította a gyönyörű exmodellt, Gabrielle Solis-t, aki a férje miatt költözött a Lila akác közbe. A széria 2012-ig futott, az első epizódját 2004-ben tűzték műsorra. A sztár külsejében viszonylag kevés változás történt azóta, a magánéletében már annál nagyobb.

Ez történt azóta Eva Longoriával

A színésznő a sorozat forgatásának megkezdésekor vált el első férjétől, Tyler Christophertől, mindössze két év után. 2007-ben újra férjhez ment, Tony Parker kosárlabdázóhoz - ekkor még a nevét is megváltoztatta, és Eva Longoria-Parkerként tűnt fel a sorozat főcíme alatt. A férfi nőügyei miatt ez a házasság is tiszavirág-életű volt, csupán négy évig tartott a frigyük.

Szerencsére újra rátalált a szerelem José "Pepe" Baston személyében, akihez 2016-ban ment hozzá. Tavaly megszületett a kisfiuk, Santiago is, aki már hét hónapos. A színésznő még mindig aktívan forgat, bár inkább sorozatokban tűnik fel. Szerepelt a Született szobalányokban, a Szeplőtelen Jane-ben és az Empire-ben is, most pedig az élőszereplős Dora, a felfedező című filmet forgatja, melyben Dora édesanyjaként bukkan majd fel.

Tegnap a Miss Bala című film premierjén bukkant fel Los Angeles-ben, ahol egy elegáns nadrágkosztümben tűnt fel. A sorozat kezdete óta sokkal érettebb lett a külseje, mióta anyuka lett, azóta pedig pláne felhagyott a szexisebb, sokat mutató szettekkel. Persze ettől függetlenül még mindig gyönyörű.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük