A legeszelősebb sztárkérések
A rider, a sztárok kéréseit tartalmazó útmutató minden szervező rémálma. Van, hogy szó szerint csak a csillagos ég elég!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez

A latin díva nevének hallatán a világ összes koncertszervezőjét elkapja a gyomorideg, lévén messze földön hírhedt nyűgösségéről és követelőzéséről.

Csupán néhány gyöngyszem: amerre útját veszi, azt a részt gardéniával illatosítani kell. Ágyneműje kizárólag a legfinomabb egyiptomi gyapjúból lehet, amelyet minimum 250 szálból szőttek. Mikor fellépett a Royal Variety Show-ban, nagyobb biztonsági felhajtást kellett körülötte csapni, mint a királynő körül.

Az öltözőnek tiszta fehérnek kell lennie, és persze nem elég egy, ahogy a BBC egyik riportere elmesélte:
- Legutoljára, mikor J-Lo itt járt, 14 öltözője volt, a legnagyobb tele fehér drapériával. Kis híján kidobtak a gorillái a saját stúdiómból! – mondta Michael Parkinson.

Mariah Carey

Természetesen Lopeztől díva-kollégái sem akarnak lemaradni. Mariah Carey számára fontos a kedvező fogadtatás, így lemeztársaságának néhány tucat rajongót mindig fel kell bérelnie, hogy sikoltozva várják szállodája előtt. Külön segítőt tart, aki a törülközőit viszi és cseréli, volt, hogy kiskutyákat kért és kapott, egyszer pedig húsz alkalmazottat küldött el egy lemezboltba, hogy feldíszítsék a mellékhelyiséget.

Nem mellékesen a kollégáit se bírja: minden más díva képét le kell szedni a falakról promóciós fellépésein, különös tekintettel az általa rendkívül utált Christina Aguilerára.

Geri Halliwell

A Spice Girls üdvöskéje is hírhedt követeléseiről: egyszer egy teljes emeletet kiüríttetett a Hiltonban, hogy ne kelljen találkoznia a Steps együttessel.

Mikor Irakban a brit csapatoknak énekelt, mindössze légkondicionált sátrat, szójatejjel és gyümölcslével telipakolt hűtőket, internet-elérhetőséggel felszerelt számítógépet és vasalódeszkákat kért. A riválisokat ő is nehezen tűri: mikor egy tehetségkutató zsűrijében szerepelt, a versenyzőket eltiltotta saját számainak éneklésétől, nehogy jobbnak bizonyuljanak nála.

Madonna

A pop legdörzsöltebb üzletasszonyának csak a csillagos ég elég: mikor egy olasz villában szállt meg, minden lámpát leoltatott a közelben, hogy az égboltot zavartalanul vizsgálhassa. Londonban egy színházi fellépésén földbe süllyesztett kádat követelt az öltözőjébe, 2006-os turnéján pedig minden nap új vécéülőke kellett neki.
- Ki ne akarna minden nap friss vécéülőkén ücsörögni, bármerre is megy? – kérdezte szóvivője, mikor az újságírók szóvá tették a meghökkentő kérést.

Jim Carrey

Hogy ne vádolhassa senki elfogultsággal a listát, jöjjenek a férfiak: Jim Carrey rajong a repülésért, és nem hajlandó forgatni Gulf Stream típusú repülőgépe nélkül.

A filmvállalatnak kell fizetnie a gép borsos összegbe kerülő szállítását, ráadásul ha a forgatáson kell vágóképnek egy repülő, kötelező Jim kis kedvencét használni.

Marilyn Manson

A sokk-rock királya imázsához hasonlóan elég bizarr követelésekkel áll elő. A szervező köteles biztosítani egy doboz macskaalmot, hihetetlen mennyiségű sajtot, Haribo Gold gumicukorkát – semmi más nem jó, és azonnal kitör a balhé, ha nem ehet gumimacikat –, ráadásnak pedig egy font frissen darált, nyers marhahúst.

Prince

Bizarr követelésekben képtelenség felülmúlni a pöttöm termetű, de annál arrogánsabb popsztárt. A híresen önimádó és elkényeztetett Prince londoni koncertje alatt kis híján az őrületbe kergette a szervezőket. A hotelszobájának tiszta feketének kellett lennie, ráadásul minden tárgyat be kellett csomagolni műanyag fóliába.

A rider által létfontosságúnak nevezett követelést néhány kevésbé létfontosságú, de kellemes elfoglaltságot adó kérés követte: egy fekete M&M's automata, egy öt franciaágyas, az O2 Arenán belül felépített pihenőházikó, és egy oxigénbár, melyet három nagyon szexi nőnek kellett kezelnie.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hogy a szexi csajok által üzemeltetett oxigénbár milyen funkciót töltött be, azt Prince már nem részletezte, de talán jobb is...

Ezt is szeretjük