Erzsébet nagy lépést tett Katalin felé! Nézd meg, mit csinált a királynő
Ezt az ajándékot adná Katalinnak, hálából áldozatos munkájáért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő kicsit talán túl szigorúan bánik a palota üdvöskéjével, Katalin hercegnővel.

Katalin végre mást is kap Erzsébettől cinikus megjegyzésein és határozott kritikáin kívül, méghozzá a királynő nem is akármivel ajándékozza meg.

Hivatalosan is elismeri Katalint

Tanulva Dianával való kapcsolatából, Erzsébet úgy döntött, hogy barátsága jeleként Katalinnak adományozza a királyi családi érdemrendet.

Ennek birtoklása a legnagyobb dicsőséget jelenti az uralkodó család nőtagjai számára. Az érdemrend egy sárga szalagon függő, gyémántberakásos bross, elefántcsont keretben, amin a királynő fiatalkori fotója látható.

Az ajándék szimbolikus jelzése annak, hogy Katalin fontos szerepet tölt be a királyi család életében, és biztosított a helye az udvarban. Nem mintha a herceggel való házassága és két közös gyermekük születése kapcsán ez nem így lett volna.

Eddig nem sokan érdemelték ki a brosst, csupán Diana hercegnő, Camilla Parker-Bowles és Edward herceg felesége, Sophie Wessex kapták meg a királynőtől az ajándékot.

Erzsébet királynő, Vilmos herceg, Katalin hercegnő, György herceg és Charlotte hercegnő a skóciai Balmoral-kastélyba utaztak, hogy megünnepeljék a királynő uralkodásának legjelentősebb mérföldkövét, hiszen megdöntve üknagyanyja rekordját, Erzsébet több mint 63 éve foglalja el a trónt. Ezen az úton tervezi Katalint megajándékozni a brossal, amely kettejük kapcsolatát is rendbe hozhatja.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük