Mire készül Erzsébet királynő? Angol uralkodó ilyet még nem tett
Nézd meg!
Nem mindennapi lépésre szánta el magát Erzsébet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

II. Erzsébet királynő nem kevesebbre készül, mint hogy ő legyen az angol trónon leghosszabb ideig uralkodó királyi felség. A címért üknagyanyjával, Viktória királynővel száll harcba, akit - ha sikerül - szeptember 9-én leköröz.

A rekord pontosan 23 226 nap, 16 óra és 30 perc, ezt készül megdöntetni Erzsébet.

"Olyan régóta ül a trónon, hogy már el sem tudnánk képzelni Angliát nélküle. Amikor az emberek Nagy-Britanniára gondolnak, rögtön Erzsébet királynő ugrik be nekik" - nyilatkozta Judith Rowbotham történész.

"Megdönteni a rekordot valóban nagy mérföldkő lenne az életében, de ennyi időn át uralkodni, ilyen eleganciával és feddhetetlenséggel, nem kisebb érdem" - mondta a rekordról Douglas Hurd, Erzsébet korábbi írnoka.

Nem akarunk előre inni a medve bőrére, de mi nagyon szurkolunk a királynőnek, hogy ő legyen az uralkodói rekorder, ahogyan Anglia egész népe is szinte visszaszámlálást tart a nagy napig.

Addig is képes összeállításunkban megnézheted Erzsébet királynő életének fontos momentumait. Olyan fotókat is találtunk, amiket eddig nem biztos, hogy láttál, nézd meg például, hogyan játszik Erzsébet kedvenc kutyáival!

Így még nem láttad II. Erzsébet királynőt

A királyi keresztelők mindig érdekesek. Ezeken az eseményeken kiderül, hogy ki lesz a kis hercegnő vagy herceg keresztanyja és keresztapja, ki jelenik meg a népes családból, és végre újra láthatjuk a királyi trón legújabb örökösét. Képeken a királyi keresztelőkről készült legszebb képek, köztük egy különleges felvétel II. Erzsébet királynőről!

Ezt is szeretjük