Erzsébet királynő bizalmasa ezt nyilatkozta Meghanról - Nincs túl jó véleménnyel róla
Meghan hercegné nem lopta be magát Dickie Arbiter szívébe.

erzsebet-kiralyno-bizalmasa-meghan-hercegnerol-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné tündérmesei esküvőjét egy világ követte nyomon, amikor tavaly májusban hozzáment Harry herceghez. Beyoncé és Jay-Z is kijelentették, hogy számukra ő a nagybetűs példakép, milliók imádják és néznek fel rá, azonban legalább ennyien fújnak rá. A bőrszíne, a származása, a vallása miatt is beszóltak neki, az pedig pláne szúrja a szemüket, hogy korábban már egyszer elvált.

A királynő bizalmasa túlköltekezőnek tartja

A briteknek az sem tetszik, hogy rengeteget költ: a tavalyi év végén minden általa viselt ruha és kiegészítő árát összeadva kiderült, hogy összesen 407 ezer fontba, azaz átszámítva 145 millió forintba került az államnak a hercegné dizájnerdarabok iránti szenvedélye.

Arról már nem is beszélve, mennyit költött kismamaruhákra. A sussexi hercegné összesen 514 ezer fontot, azaz 186 millió forintot tapsolt el a hollywoodi sztárokat megszégyenítő gardróbjára - ráadásul ezeket a ruhákat maximum a következő terhességénél viselheti újra.

Természetesen a babaváró bulija is extravagáns összegbe került, több mint félmillió dollárt, azaz 140 millió forintot adott ki New Yorkban. Ez már Erzsébet királynő egykori szóvivőjének és bizalmasának, Dickie Arbiternek is szúrta a szemét, és nemtetszésének hangot is adott:

- A babaváró buli tipikus amerikai dolog. Nálunk, az Egyesült Királyságban nincs hasonló. De hát Meghan amerikai, így az amerikai módit űzi. Ha engem kérdeznek, szerintem nagyon túlzásba esett, főként, ha azt nézzük, mivel és hogyan jutott el New Yorkba. Félmillió font egy ilyen jellegű rendezvényért nem extravagáns, szimplán abszurd - mesélte a Us Weekly magazinnak.

A babaváró egy Upper East Side-i hotelban volt, előtte azonban elmentek Meghan kedvenc francia sütizőjébe, a Ladurée-be, ahol macaronokkal és teával ünnepelték meg a visszatértét. A bulit egyébként a hercegné legjobb barátnője, Jessica Mulroney rendezte meg, aki már háromszoros anyuka - a gyermekeinek pedig nem más a keresztanyja, mint Meghan. Rajta kívül olyan hírességek is jelen voltak, mint Amal Clooney, Serena Williams, Abigail Spencer vagy Janina Gavankar, így várható volt, hogy a buli végösszege is magas lesz majd.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük