Erzsébet királynő nagyon szép nő volt fiatalon - Elámulsz, hogy nézett ki 18 évesen

Fiatalkori fotó került elő Erzsébet királynőről.

erzsebet-kiralyno-18-evesen-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynőre a legtöbben ősz hajú nagymamaként emlékszünk, aki színes kosztümjeivel és kézitáskáival igazi ikonná vált. Szinte el is felejtettük, hogy valaha ő is volt fiatal nő, holott akkoriban igazán bájos hölgy volt - még, ha húga, Margit hercegnő le is körözte szépségben.

Így nézett ki 18 évesen

Most előkerült egy ritkán látott, később művileg színezett fotó róla 1944-ből, amin még szimplán Erzsébet hercegnő volt. A korona édesapja korai halála után, 1953-ban került a fejére, mindössze 27 éves korában. Azóta is ő uralkodik, világrekordnak számító 65 éve. Még soha senki nem ült ennyi ideig egy ország trónján sem.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

An 18 year old Queen Elizabeth II (1944)

Lost In History (@lostinhistorypics) által megosztott bejegyzés,

A képen az uralkodónő egy virágos ruhát és gyöngysort visel, haja pedig már akkor is rövid fürtökben kunkorodott - bár természetesen hosszabb volt, mint ahogy manapság és az elmúlt ötven évben hordta. A fotós jól elkapta az akkor még hercegnő természetes báját és komolyságát. Erzsébet ugyanis pontosan tudta, milyen szerepet kell majd betöltenie, ha az apja eltávozik, bár arra senki sem számított, hogy ez ilyen gyorsan bekövetkezik.

Nagybátyja, Edward herceg sokszor csúfolta őt a leveleiben: Shirley Temple-nek nevezte a kor legnépszerűbb gyereksztárja után, mert szerinte éppen olyan kövérkés és bongyor hajú volt, mint a színésznő. A kép láttán nem így jellemeznénk - bár tény és való, Shirley Temple-ről sem ezek jutottak eszünkbe.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük