Friss! Kómában van a súlyosan megsérült valóságshow-sztár
Erica Mongeont, az MTV-n futó Dupla élvezet reality műsor sztárját orvosai jelenleg altatásban tartják.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint orvosai szerda óta altatásban tartják Erica Mongeon valóságshow-sztárt, miután kedd hajnalban súlyos autóbalesetet szenvedett.

A Double Shot At Love - Dupla élvezet sztárja ikertestvérével, Victoria Mongeonnal egy Volkswagen Jettában utazott március 2-án, amikor hajnali fél egy körül a jármű összeütközött egy teherautóval a kaliforniai Bakerfield közelében.

A többiek megúszták

Bár sem Vikki, sem pedig a sofőr nem sérült meg súlyosabban, Erica már nem volt ilyen szerencsés.

- A baleset után közvetlenül mindenki jól érezte magát, Rikkinek is csak egy dudor nőtt a fejére az ütközéstől, így senki nem gondolta, hogy komoly az ügy.

Szerencsére a lányok a biztonság kedvéért elmentek a kórházba ellenőrzésre - nyilatkozta Rick Brown, a Mongeon ikrek menedzsere.

Végül az orvosi vizsgálatok kiderítették, hogy Ericának vérömleny keletkezett a koponyájában, ezért megtették a szükséges intézkedéseket.

Nem is vette észre

- Rikki egy percig nem érezte, hogy bármi baja lenne. Mindenesetre az orvosok mesterségesen kómát idéztek elő, és péntekig mélyaltatásban tartják - mondta Brown.

Állítólag testvére nem mozdul az ágya mellől, és arra kéri rajongóikat, hogy imádkozzanak Rikkiért.

A 29 éves, biszexuális Mongeon ikrek egyébként a Music Television műsorán futó ismerkedős reality műsor, a Double Shot At Love - Dupla élvezet szereplői, immáron harmadik évada.

A valóságshow-ban Rikki és Vikki 12 pasi és 12 csaj jelentkező közül választja ki azt, akivel közelebbi viszonyba kerül majd - természetesen mókás megmérettetések és pikáns feladatok közepette.
Ezt is szeretjük