Nem sikerült felébreszteni a kómából Erica Mongeont
Erica Mongeon szerdán szenvedett autóbalesetet, az orvosok pénteken ébresztették volna fel a kómából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy 2010. március 3-án, szerdán este súlyos autóbalesetet szenvedtek az Ikki ikrek. A népszerű valóságshow-sztárok VW Jetta típusú gépkocsija délután fél egy körül ütközött össze egy kisteherautóval a kaliforniai Bakersfield városában, aminek során egyikük komolyan megsérült.

Erica Rikki és Victoria Vikki Mongeon

A 29 éves Erica Rikki Mongeon a TMZ értesülései szerint az ütközést követően jól érezte magát, de testvére, Vikki egy dudort vett észre Rikki fején. Ezért döntöttek úgy, hogy a biztonság kedvéért inkább kórházba mennek - ez a lépésük pedig életmentőnek bizonyult.

Pénteken ébresztették volna fel

Az orvosok ugyanis megvizsgálták a szőke celebmacát, a CT pedig vérömlenyt mutatott ki az agyában, ezért a biztonsága érdekében mesterségesen előidézett kómába helyezték.

A népszerű sztárhölgyet jelenleg is az intenzív osztályon kezelik, a bizakodó orvosok pedig a tervek szerint pénteken ébresztették volna fel a kómából.

Ám erre végül nem került sor, amikor ugyanis az orvosok csökkenteni kezdték a gyógyszerek mennyiségét, a vérzés nem szűnt meg, ezért úgy határoztak, hogy továbbra is mesterséges kómában tartják.

Néhány nap múlva azonban újra megpróbálják felébreszteni, tette hozzá Rikki menedzsere, Rick Brown.

Vállalják biszexualitásukat

A nyíltan biszexuális modellek pincérnőként kezdték pályafutásukat a Hootersben, ám igazán akkor figyeltek fel rájuk, amikor egy motorkerékpárokkal foglalkozó honlapon pózoltak. 

Innentől kezdve nem volt megállás, számos férfimagazinban mutatták meg bájaikat, köztük a Playboyban.

Tévés népszerűségüket a Tila Tequila A Shot at Love with Tila Tequila című valóságshowja alapján készült A Double Shot At Love-nak köszönhetik, amelyben 12 férfi és 12 nő küzdött a szőke bombázók kegyeiért.
Ezt is szeretjük