A Grace klinika sármos Mark Sloan dokija volt: 51 éves korára így megváltozott a színész

Eric Dane volt a sikersorozat egyik legnagyobb szívtiprója.

Eric Dane 2024-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Eric Dane milliónyi női szívet dobogtatott meg, amikor feltűnt A Grace klinika szívtiprójaként. A dr. Marc Sloan bőrébe bújt színész ma már 51 éves, friss fotókon mutatjuk, mennyit változott a sorozat óta.

Eric Dane 2024-ben

A Grace klinika talán az egyik legnézettebb orvosi sorozat volt a Vészhelyzet után, hétről hétre nézők tömegét kötötte a képernyők elé. A különleges esetek mellett természetesen itt is rengeteg szerelmi szál bontakozott ki. Dr. Mark Sloen plasztikai sebész volt az egyik legsármosabb szereplő, aki többek között például a főszereplő, Meredith Grey testvérével, Lexie Greyjel bonyolódott kapcsolatba.

Eric Dane természetesen más alkotásokban is feltűnt még a sorozat előtt és után is, mégis neve egyértelműen összeforrt A Grace klinikával. A színész nemrég azt is elmondta, hogy szerinte anyagi okok miatt váltak meg tőle annak idején a sorozat készítői - olvasható a Page Six oldalán.

Karaktere a kilencedik évad elején egy baleset következtében elhunyt. Korábban azt is rebesgették, hogy a színésztől alkoholproblémái miatt szabadultak meg, de ez szerinte maximum csak részben igaz.

A sorozat után olyan sikerfilmekben is szerepelt, mint az X-Men: Az ellenállás vége, a Valentin-nap vagy a Bad Boys – Mindent vagy többet. Az Eufória című sikersorozatban pedig újra főszerepben láthatták a nézők.

51 évesen még mindig elképesztően sármos, karizmájából semmit nem veszített a sztár. Egyetlen különbség friss fotóin annyi, hogy kissé rövidebb frizurát hord, ami mára teljesen megőszült, de mosolya még mindig a régi.

A Vészhelyzet Carter dokija ennyit változott 52 éves korára: friss fotókon a sorozat sztárjai

Noah Wyle igazi csúcstartó volt: a 15 évad alatt ő szerepelt a legtöbb epizódban, összesen 254 részben tűnt fel.

Elolvasom

Képek: Getty Images

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük