Hitted volna, hogy ő 2010 legkívánatosabb nője?
Emmanuelle Chriqui neve sokaknak az álomgyárban sem cseng túl ismerősen, az AskMen szerint ő lett az év legjobb nője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az AskMen.com nevezetű internetes portál a közelmúltban tette közzé annak a kilencvenkilenc hölgynek a nevét, akiket a férfiak 2010 legkívánatosabbjainak tartanak.

A szerkesztők szerint hatmillió olvasói adta le voksát a gyönyörűbbnél gyönyörűbb nőkre, a végeredmény azonban több szempontból is elgondolkodtató és meglepő.

Természetesen, ahogyan az lenni szokott az ilyen jellegű összeállításoknál, ez a lista is vitatható. A győztes ugyanis nem más lett, mint a Törtetők című sorozat sztárja, Emmanuelle Chriqui.

Bombázókat győzött le

A harminckét éves kanadai színésznő olyan bombázókat ütött ki a nyeregből, mint Marisa Miller, Kate Beckinsale, Alessandra Ambrosio és Jessica Alba, akik ebben a sorrendben követik őt a listán.

A marokkói szülőkkel büszkélkedő Emmanuelle szépségéhez és bájához kétség sem fér, ám azt azért nem mondanánk felelősségünk teljes tudatában, hogy éppen ő volna minden férfi álma. A feltörekvő sorozatsztár mindenesetre nagy utat járt be az elmúlt évek alatt, hiszen 2006-ban a Maxim százas listáján a harminchetedik helyet érdemelte ki.

10 évesen indult karrierje

Arról nem is beszélve, hogy Chriqui nem tartozik a legismertebb szupersztárok közé, pedig karrierjét tízéves korában kezdte egy McDonald’s-reklámban. Később különféle kanadai sorozatokban jutott számára lehetőség, hogy kibontakoztathassa tehetségét.

Első hollywoodi szerepét 1999-ben kapta, azóta pedig olyan filmekben tűnt fel, mint a Halálos kitérő, a Ne szórakozz Zohannal vagy a Cadillac Records - Csillogó fekete lemezek.

Győzelme minden bizonnyal újabb lökést ad majd pályafutásának, az azonban kevésbé tűnik valószínűnek, hogy szexszimbólum lesz majd belőle.
Ezt is szeretjük