40 felett is lehengerlően csinos a pucér Emmanuelle Béart
Emmanuelle Béart lassan az ötvenedik éve felé közeledik, de továbbra sem okoz neki gondot a meztelenkedés.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emmanuelle Béart-t nem véletlenül választották be a filmtörténet száz legszexisebb sztárja közé. Az egzotikus szépségű francia színésznőről első látásra senki nem mondaná meg, hogy már 46 éves.

2003-ban a bevállalós sztár anyaszült meztelenül szerepelt a francia Elle címlapján, és ez a lapszám megdöntötte a magazin összes korábbi eladási rekordját.

Szívesen ledobja ruháit

Emmanuelle-nek soha nem okozott problémát a pucérkodás, több forgatáson is megvált már ruháitól. Guy Béart énekes-költő lánya 1986-ban, az …és a Pokol című filmmel vált híressé, amelyben egy szőke pásztorlányt játszik, aki anyaszült meztelenül táncol a mezőn.

Legnagyobb sikerét Jacques Rivette 1991-es művészfilmjében, A szép bajkeverőben aratta, amelyben egy aktmodellt alakít.

A merész színésznő néhány éve a Los Angeles Timesnak adott interjújában elmondta, jól érzi magát a bőrében, és amennyiben kihívást jelentő szerepről van szó, boldogan levetkőzik a kamerák előtt.
Elszántan küzd az emberi jogokért

Emmanuelle több mint tíz évig élt együtt a híres francia színésszel, Daniel Auteuillel, akinek 1982-ben egy kislányt szült. Jelenlegi férje David Moreau zenei producer.

Fiuk, Johan 1996-ban született.

A bájos színésznő az ötödik iksz felé közeledve, két gyerek után is nagyszerű formában van, pedig élete mindennek nevezhető, csak nyugalmasnak nem.

Amikor épp nem forgat, elszántan küzd az emberi jogokért. Évek óta az UNICEF nagyköveteként dolgozik, 1996-ban pedig még le is tartóztatták, amikor egy tüntető csoport élén elfoglalt egy párizsi templomot, hogy így emeljen szót az illegális bevándorlók érdekében.

Szerencsére az ügynek nem lett komolyabb következménye, de Emmanuelle azóta még szenvedélyesebben harcol a kiszolgáltatottak jogaiért.
Ezt is szeretjük