Csúnyácska tinilány smink nélkül Emma Watson

Kiábrándító fotók

A nagysikerű Harry Potter-filmek 19 éves Hermionéja a valóságban eléggé jelentéktelen külsővel rendelkezik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bárcsak minden kívánság úgy teljesülne, mint ahogy a Harry Potter sztárjáé, Emma Watsoné! A 19 éves színésznő ugyanis alig egy hónapja éppen arról mesélt az Elle brit kiadása újságírójának, hogy milyen jó lenne végre beleolvadnia a tömegbe - ami egyetemistaként talán sikerül majd.


- Olyan izgatott vagyok! Tudják, Londonban nem sikerül elbújnom, de egy amerikai egyetemen, valahol messze innét, talán láthatatlanná válok majd egy kicsit - ábrándozott.

Rajongói Amerikában sem hagyják

Nos, legfrissebb fotóit elnézve ez a vágya teljesülni látszik - a smink nélkül, egyszerű pólóban és farmerban lekapott szőkeség ugyanis pontosan úgy fest, mint egy átlagos egyetemista, és egyáltalán nincs benne semmi sztáros.

No, de azért még dolgoznia kellene egy kicsit azon, hogy ne a filmes hírességet lássák benne, hanem csak egy angol lányt, aki történetesen a Rhode Island-i Brown University falai között kezdi meg tanulmányait.

A körülötte sertepertélő asszisztensek bizonyára elfelejtették megemlíteni neki, hogy a sminktelenség önmagában nem elég a beolvadáshoz - a nép egyszerű gyermekei ugyanis nem helikopteren szoktak egyetemre menni.

Pedig Watson kisasszony pontosan ezt a legkevésbé sem csendes módját választotta annak, hogy lábacskáit betegye az intézménybe.

Az egyik leggazdagabb brit tini

Persze érthető, tízmillió angol fonttal - mintegy 3,1 milliárd forint - a bankszámláján, melyet az eddigi HP-mozikért söpört be, az ember egyszerűségről alkotott fogalma is megváltozik.

Hermione megformálója egyébként azt is elárulta, talán nem is tér vissza többé a vászonra, legalábbis addig, amíg egy forgatókönyv elolvasásakor nem érzi ugyanazt a bizsergést, mint anno a Harry Potternél.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

De a showbizniszt azért nem hagyja ott, szívesen lenne például sminkes.
Hát, végül is, miért ne, hiszen ő tudja a legjobban, hogyan lehet egy egyszerű arcból szépséget varázsolni.

Ezt is szeretjük