Óriási titkot kotyogott ki a Trónok harca színésznője - Elszólta magát az interjúban

Ez történik Emilia Clarke karakterével az új évadban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt már a Trónok harca első évada óta tudjuk, hogy egyik karakter sincs biztonságban a széria írója, George R. R. Martin véresen fogó tollától, azonban most kiderült, hogy az egyik közönségkedvenc főszereplő már biztosan eljut a fináléig.

Emilia Clark véletlenül kotyogta ki a titkot

A Daenerys Targaryent alakíró Emilia Clarke-ot a Rolling Stone magazin riportere kérdezte arról, hogy szerepelni fog-e a sorozathoz készülő spin-off szériákban, amire a színésznő véletlenül egy óriási spoilerrel válaszolt a karakterével kapcsolatban:

- Biztos vagyok benne, hogy készülnek majd előzményszériák és folytatások is a sorozathoz, de én még egy évadot csinálok, aztán befejeztem - mondta az interjúban.

Ezzel pedig kiderült, hogy Daenerys biztosan életben marad ebben az évadban, bár azt nem tudni, hogy a nyolcadik évadban a vastrónért folytatott végső összecsapásból győztesen - vagy egyáltalán élve - kerül-e majd ki, de a sárkányok anyjának rajongói egyelőre megnyugodhatnak.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük