Börtönbe vonul a sztár! A színész viselkedésére nincs mentség
Nézd meg!
Emile Hirsch agresszív viselkedése mindenkit sokkolt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emile Hirsch januárban, a Sundance fesztiválon bántalazott egy nőt. Most került pont az ügy végére.

Az Út a vadonba és a Szüzet szüntess sztárját, Emile Hirschet 15 napos elzárásra, 4750 dollár kártérítés megfizetésére és 50 óra közmunkára ítélték.

Nem nézték ki belőle az agresszív viselkedést

A sértett, Daniele Bernfeld, a Paramount Pictures egyik vezetője elmondta a rendőrségnek, hogy Hirsch hátulról átfogta a nyakát, és fojtogatni kezdte, miközben keresztülhúzta egy asztalon és végigvonszolta a földön.

Hirsch azt mondja, nem emlékszik semmire, egyszerűen kiesett az egész este az agyából. Elmondása szerint csak annyit tud, hogy a nő kezdte az verekedést, ő pedig csak magát próbálta megvédeni.

Daniele kezdetben nem akart feljelentést tenni, szép csendben akarta elintézni az ügyet a férfival, de másnapra bejárta az egész sajtót az ügy, így a nő is meggondolta magát.

"Nincs rendben ez az egész. Nagyon fáj a nyakam, és szörnyen megijedtem. Meg is halhattam volna!" - nyilatkozta Bernfeld már az este végén, amikor szirénázva megjelentek a rend őrei a helyszínen.

A színészt még aznap este bilincsben vitték el, és rendőrök vallatták ki az esetről, de a végén szabadon távozhatott. Állítása szerint csak három-négy italt hajtott fel, de alig tudott beszélni, és nem igazán találta az egyensúlyát.

Hirsch néhány nappal az eset után rehabra is ment, hogy kikezeljék az alkoholproblémáját, azonban ez sem mentette fel a felelősségre vonás alól.

Ezt is szeretjük