Chris Hemsworth magyar származású felesége fürdőruhában is dögös - Elsa Pataky alakja irigylésre méltó
Chris Hemsworth családjával lazított a strandon.

chris hemsworth és elsa pataky cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Chris Hemsworth és anyai ágon magyar származású felesége, Elsa Pataky a hétvégén Ausztrália egyik strandján lazítottak a gyerekekkel, a 2012-ben született lányukkal, Indiával és a 2014-ben világra jött ikerfiaikkal, Sashával és Tristannal.

A sztárpárról egy paparazzo több lesifotót is készített, a felvételeken jól látszik, hogy a sztárfeleség mennyire szép és sportos alakkal rendelkezik.

Elsa Pataky alakja három gyerek után is kifogástalan

A 43 esztendős Elsa Pataky egy egyszerű, fekete fürdőruhát viselt, amiben remekül festett. Sok huszonéves lány megirigyelhetné tökéletes alakját.

A háromgyerekes színésznő sokat tesz azért, hogy ilyen remek formában legyen, az egészséges életmóddal kapcsolatban több alkalommal adott interjút, még egy könyve is megjelent a témával kapcsolatban 2019 novemberében, a kiadvány a Strong: How to Eat, Move and Live with Strength and Vitality címet kapta, ami magyarra fordítva annyit tesz, Erős: hogyan egyél, mozogj és élj erővel és vitalitással.

- Nem hiszek a rövid ideig tartó diétákban, ekkora csodák azért nem léteznek. Az egészséges táplálkozásban van a kulcs, a mediterrán étrendet követem, de ezt nem időszakosan, hanem folyamatosan - nyilatkozta 2019-ben a Sunrise című reggeli műsorban.

Rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyaszt, ezek mellett a mediterrán étrend hüvelyesekben, teljes kiőrlésű gabonafélékben, diófélékben és magvakban gazdag. A cukros és zsíros ételeket kevésbé preferálja, alkoholt is ritkán fogyaszt.

Rendszeresen sportol, a jóga és a lovaglás szerelmese, rajongóinak is azt tanácsolja, olyan testmozgást válasszanak, amit szenvedélyesen szeretnek. 

Marilyn Monroe nem véletlenül volt a 20. század szexszimbóluma

Marilyn Monroe nagyon nőies és remek alakkal rendelkezett, képes összeállításunkban megnézheted bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük