Elon Musk megmutatta újszülött fiát: irtó cuki a Tesla alapítójának gyermeke
A Tesla alapítója újra apa lett.

GettyImages-647726438
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kanadai énekesnő, Grimes februárban jelentette be Instagramon, hogy első gyermekét várja világhírű üzletember kedvesével, Elon Muskkal.

A sztárpár kisfia május 4-én látta meg a napvilágot, az újszülöttről a Tesla alapítója Twitter-oldalán osztott meg egy babafotót, amit az egyik rajongója kért tőle.

Megszületett Elon Musk legkisebb gyermeke

Ahogy a felvételen is látszik, a 48 éves milliárdos üzletember már a karjában is tarthatta a kis csöppséget, közösségi oldalán leírta, hogy a baba és az újdonsült édesanya is jól vannak.

elon musk fia
Fotó: Twitter/Elon Musk

Rengetegen gratuláltak nekik, Musk a közösségi oldalán több rajongó kérdésére választ adott, valaki a kicsi nevét is megérdeklődte, erre különös módon írt vissza: "X Æ A-12 Musk". Többen komoly fejtegetésbe kezdtek, milyen nevet takarhat ez a kódolt üzenet.

A sztárpár 2018 májusa óta alkot együtt, Grimesnál 16 évvel idősebb az üzletember.

Elon Musk és kedvese, Grimes.
Elon Musk és kedvese, Grimes.
Fotó: Neilson Barnard / Getty Images Hungary

Az énekesnő először tapasztalhatja meg, milyen anyának lenni, Elon Musknak öt gyermeke van előző házasságából. Ikrei, Xavier és Griffin 2004-ben, hármas ikrei, Damian, Saxon és Kai 2006-ban jöttek világra. Sajnos legelső kisfia, Nevada Alexander tízhetes korában elhunyt 2002-ben.

Elon Musk édesanyja 70 fölött is remek formában van

Elon Musk édesanyja igazi stílusikon, képes összeállításunkban megnézheted, milyen remek formában van Maye.

Ezt is szeretjük