Bátran meztelenkedik 40 évesen is a Grace klinika sztárja, Ellen Pompeo
Ellen Pompeo általában visszafogott megjelenésével hódít, ám az Allure magazinnal kivételt tett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ellen Pompeo a Grace klinika dr. Meredith Greyeként lopta be magát a nézők szívébe, a népszerű kórházsorozat révén végre a szakma is felfigyelt rá.

Ki hinné, hogy ugyan a képernyőn huszonéves medikát alakít, a valóságban idén tölti 41. évét - hiszen ez sem bájos arcán, sem törékeny alakján nem látszik.

Megmutatta bájait

Bár a sorozatban elsősorban orvosi köpenyben láthattuk, és az általa megformált karakter nem az a tipikus szexistennő, bizony Ellen Pompeónak is van egy dögösebb oldala.

Erről meggyőződhettek a 2008-as Allure magazin olvasói, hiszen a sztár meglehetősen lenge öltözetben mutatta meg nőies bájait, a hatást pedig csak fokozta  a szőke paróka és a csábos pózok.

Kislánya született

A barna színésznő egyébként alig egy évvel a fotósorozat után adott életet kislányának, aki a Stella Luna nevet kapta. A boldog édesapa Christopher Ivery zenei producer, akivel közös barátaik révén ismerkedtek össze.

Az újdonsült anyuka egyébként még egy hónappal a szülés előtt is forgatott, és ugyan kislánya csupán egyéves, máris visszatért a képernyőre.

Bár emiatt sok kritika érte, mint mondja, így teljes az élete.

Ezt is szeretjük