9 hónapig titkolta a színésznő, hogy gyermeke lesz! A babafotót viszont mindenhol megosztotta
Ellen Pompeo anya lett ismét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világot meglepetésként érte a hír, hogy A Grace klinika sztárja, Ellen Pompeo, aki immáron tíz évada alakítja Meredith Grayt a sorozatban, ismét anya lett.

Persze az nyilvánvalóan feltűnt volna, hogy ha a színésznő terhes, hiszen egy domborodó babapocakot, különösen a harmadik trimeszterben már elég nehézkes elrejteni a kíváncsi szemek elől.

Ám a 45 éves sztár nem a szokványos módon lett immáron két gyermek édesanyja: míg nagyobbik lánya, Stella Luna 2009 szeptemberében az ő pocakjából bújt elő, másodszülött kislányát béranya hozta világra.

Minderről csütörtök este a Whosay közösségi oldalon számolt be, ahova fel is töltötte a kis csöppség fekete-fehér fotóját, amint büszke apukája, Chris Ivery egy puszit nyom az arcára.

- Sienna May Ivery megszületett. Jobban szeretünk, mintsem szavakkal el lehetne mondani - írta a bensőséges fotó mellé a színésznő, aki egyébként feltehetően ebből az apropóból regisztrált néhány hete a közösségi oldalra.

A Twitteren további kiegészítő információkat osztott meg a kicsi születésével kapcsolatban, aki ezek szerint már pár hetes.

- Siennát béranya hordta ki, és szeretnék köszönetet mondani a Shondaland TV-s családomnak (náluk készül A Grace klinika - a szerk.), hogy segítettek abban, hogy ezt a pár hetet nyugalomban éljük meg, szeretlek benneteket - írta az oldalon.

2009-ben, nagy pocakkal
Kislánya most töltötte be az ötödik életévét

Azért is különös a baba híre, mivel 2012-ben arról nyilatkozott a színésznő, hogy mennyire nehéz egyensúlyozni a karrier és a gyereknevelés között, és sokszor lelkiismeret-furdalás gyötri, amikor sokáig dolgozik ahelyett, hogy a kislányával lenne.

Ugyanakkor lehetséges, hogy tényleg felhagy egy időre a színészi karrierjével, ahogy nemrégiben célozgatott rá a BuzzFeed Brewsnak adott interjújában.

- Érzem, hogy áthelyeződnek bennem a hangsúlyok, a színészkedés már nem tölt fel annyira, mint régen. Most azt a szakaszát élem az életemnek, amikor úgy érzem, nem akarok másoknak dolgozni. Persze soha ne mondd, hogy soha. [...] Nyitott vagyok sok mindenre, hogy bármit is sodor az utamba a sors, készen álljak rá - vallotta.

Melyik a jobb sorozat? Szavazz!

Rengeteg sorozat fut már a tévében, neked melyik a kedvenced? Szavazz egy kattintással!

Ezt is szeretjük