Váratlanul otthagyja a tehetségkutató zsűrizését Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres öt évre szerződött az American Idol műsorral, de egy évad bőven elég volt neki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak hazánkban, de az Egyesült Államokban is nagy dicsőség bekerülni a manapság oly divatos tehetségkutatók zsűritagjai közé.

Ám hiába az állítólag busás tiszteletdíj, vagy az állandó képernyős jelenlét, melyhez az X-Factor és az American Idol-féle műsorok juttatják az embert, vannak, akik nem szívesen vállalják a megmondóember szerepét.

Nem akar ítélkezni

Minden bizonnyal közéjük tartozik Ellen DeGeneres is, aki ugyan a saját show-jában ironikus-csipkelődő stílusával lett népszerű, ám nyelvét nem hajlandó köszörülni a feltörekvő tehetségeken.

Legalábbis ezzel indokolta azt a döntését, hogy egy évad után váratlanul otthagyta az American Idolt, nem sokkal a kíméletlen ítész, Simon Cowell távozása után - holott öt évre szóló szerződést írt alá idén februárban.

A második távozó a zsűriből

- Rá kellett jönnöm, hogy egyrészt szeretek ifjú tehetségeket felfedezni és támogatni, másrészt viszont kimondottan rosszulesik, ha ítélkeznem kell felettük, és esetleg megbántom őket a szavaimmal - állt a weboldalán is közzétett nyilatkozatában.

Mindemellett természetesen arról is beszámolt, hogy remekül érezte magát az Idol csapatában, és továbbra is a tehetségkutató rajongója marad - ha csak a képernyő előtt ülve is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Fox csatorna kivel pótolja majd a két hiányzó széket - egyesek szerint az is elképzelhető, hogy a tizedik évadra mégsem tér majd vissza a népszerű American Idol.

Ezt is szeretjük