A műsorvezetőről volt kollégája teregette ki a szennyest: ilyen kegyetlen volt Ellen DeGeneres
Szorul a hurok Ellen DeGeneres körül.

ellen-degeneres-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A múlt héten adtunk hírt arról, hogy vizsgálatot indítottak Ellen DeGeneres műsora ellen, ezt még a Warner Bros. és a Telepictures közölték. A népszerű, amerikai műsorvezetőt és három producerét, Ed Glavint, Mary Connellyt és Andy Lassnert azzal vádolták meg, hogy rossz, toxikus munkakörülményeket teremtettek a munkatársaknak. 

Többeket kirekesztettek, agresszívan viselkedtek velük, például valakit a bőrszíne miatt érték negatív tapasztalatok. A Twitteren is rengetegen teregették ki a szennyest DeGeneresről, aki jelenleg az Egyesült Államok egyik legszórakoztatóbb beszélgetős műsorának, az Ellen Show-nak az arca. Kevin T. Porter komikus és színész azt írta ki róla a közösségi oldalán, hogy nála gonoszabb embert nem ismer ezen a világon. 

Újabb részletek derültek ki Ellen DeGeneres botrányos viselkedéséről

A műsor egykori producere, Hedda Muskat nyilatkozott az ügyben, aki a produkció 2003-as indulásakor erősítette a csapatot. Az asszony az ausztrál Sunrise-nak adott exkluzív interjút, mint kiderült, csupa rossz élménnyel jött el a műsortól, ráadásul teljesen váratlanul érte, amikor kirúgták.

- Engem érzelmileg bántalmaztak, indoklás nélkül rúgtak ki, csak annyit mondtak, hogy a műsort egy másik irányba szeretnék terelni a jövőben. A munkámat odaadták egy 24 éves, szinte teljesen tapasztalatlan férfinak, akit még én tanítottam be a legelején - emlékezett vissza.

Hedda Muskatot ok nélkül rúgta ki Ellen DeGeneres.
Hedda Muskatot ok nélkül rúgta ki Ellen DeGeneres.
Fotó: YouTube/Inside Edition

Elmondta, azután változott meg minden az Ellen Show-nál, amikor az egyik producer, Ed Glavin kérte tőle a kontaktjait, de a nő nem adta át azokat neki, mert azzal megsértette volna a potenciális interjúalanyok személyiségi jogait.

- Attól a pillanattól kezdve felkerültem arra a bizonyos feketelistára, még az asztalukhoz sem ülhettem az Emmy-díj-átadón. Az ember úgy érezhette, hogy folyamatosan tojáshéjakon sétál.

Ellen DeGeneres viselkedése is téma volt, szerinte a népszerű tévés már a kezdetektől lekezelően viselkedett másokkal.

- Amikor besétáltál az irodájába megbeszélésre, mindig fintorgott egyet. Úgy éreztem, nem örül, ha ott vagyok nála, folyamatosan siettetett. Azt mondogatta: "térj a lényegre, térj a lényegre". Pár hónap után már be sem mehettem az irodájába - magyarázta.

A cikk az ajánló után folytatódik

A lányát is be akarta mutatni neki, ugyanis nagy rajongója volt DeGeneresnek, ám nem arra a fogadtatásra számított, amit kapott.

- Csak felhorkantott egyet, majd elhaladt mellettünk, teljesen ledöbbentem, még a szemünkbe sem nézett. Később azt mondta, ne hozzam be többet a lányomat az irodába, nem akar gyerekeket látni.

ellen show
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

Hedda Muskat a The Wrap lapnak is elárult pár részletet, nekik felemlegette azt a pillanatot, amikor Ed Glavin producer ordítozott az egyik munkatárssal, ennek szemtanúja volt ő is és DeGeneres is. Ahelyett, hogy Ellen rászólt volna ordítozó kollégájára, inkább csak nevetett a szituáción, majd annyit reagált, minden produkciónak szüksége van egy kutya típusú emberre, aki helyre teszi a többieket.

Sosem találkoztam még ennyire mérgező műsorvezetővel.

Azért vállalta a nő névvel és arccal a nyilatkozatát, mert szeretné ezzel bátorítani a többi volt kollégáját, hogy ne féljenek, és ne tartogassák magukban, mik történtek a színfalak mögött. Azóta DeGeneres bocsánatot kért a viselkedéséért és azért, mert számos munkatárs nem érezte jól magát az Ellen Show készítése alatt.

Színészpárosok, akik a valóságban ki nem állhatták egymást

Nem Claire Danes és Leonardo DiCaprio volt az egyetlen filmpáros, akik a közös munkájuk alatt inkább megfojtották volna egymást egy kanál vízben. Összeállításunkban még több, az övékéhez hasonló történetet ismerhetsz meg.

Ezt is szeretjük