Tudtad, hogy hárman vannak? Igazi szépséggé érett az Olsen-ikrek kishúga
Elizabeth Olsen bájos fiatal nővé cseperedett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán sokan nem tudják, de az Olsen-ikrek, Mary-Kate és Ashley nem csak ketten testvérek, van ugyanis egy húguk: Elizabeth Olsen.

Az ikrekkel ellentétben fiatalabb testvérüknek az elmúlt évek nagy csillogásában csak epizódszerep jutott, ám most mégis úgy tűnik, akár fényesebb karriert futhat be, mint idejekorán kiégett nővérei.

Egyre népszerűbb

A 22 éves, gyönyörű szőkeség színészi babérokra tör, a vásznon 2011-ben debütált a Martha Marcy May Marlene című filmdrámában, mely a tengerentúlon máris nagy sikert aratott. A hazai nézőknek még egy keveset várniuk kell a magyarországi bemutatóra, mivel az alkotást januártól vetítik a magyar mozik.

Novemberben csinos fekete ruhában pózolt a fotósoknak a Modern Művészetek Múzeumában, New Yorkban, a Pedro Almodóvar tiszteletére rendezett gálán, és visszafogott eleganciájával mindenkit elkápráztatott.

Az MTV News riporterének adott interjújában az elmúlt egy év tanulságáról beszélt. Hangsúlyozta, hogy a szakmában eltöltött első éve a tanulásról szólt, és számos lényeges tapasztalattal lett gazdagabb a filmkészítés folyamatával kapcsolatban.

Több filmben főszerepet kapott

- Hálás vagyok, hogy minderre lehetőséget kaptam, és hogy az emberek a munkám miatt kíváncsiak rám - árulta el a színésznő.

Később kitért a munkájából adódó nehézségekre is, ugyanis amikor hat hétig a barátaitól és a családjától távol forgatott, sokszor magányosnak érezte magát.

- Nem alkalmazkodom olyan jól a változásokhoz, mint ahogy korábban hittem. Amikor Spanyolországban dolgoztam, az nagyon nehéz időszak volt - vallotta be, majd hozzátette, hogy a nővérei olykor meglátogatták.

Elizabeth következő filmje a Peace, Love & Misunderstanding című vígjáték, de már nem kell sokat várni, hogy a Red Lights, a Very Good Girls és a Therese Raquin című filmekben olyan sztárok oldalán tűnjön fel a mozivásznakon, mint Robert De Niro, Dustin Hoffmann vagy Glenn Close.

Ezt is szeretjük