Ő Elizabeth Taylor ritkán látott lányunokája - Fotókon a 42 éves Naomi
Elizabeth Taylor tíz unokája közül Naomi deLuce Wilding született meg másodikként.

elizabeth-taylor-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elizabeth Taylor 1952-ben ment feleségül a nála húsz évvel fiatalabb angol színészhez, Michael Wildinghez. Az ötvenes évek első felében két fiuk született: Michael Howard 1953-ban, Christopher Edward pedig 1955-ben jött a világra. 

Michael Howard Wilding és Johanna Lykke-Dahn házasságából két lány született: Laela 1971-ben, Naomi deLuce pedig 1975-ben látta meg a napvilágot. Elizabeth Taylort a gyermekei összesen tíz unokával ajándékozták meg, közülük Laela és Naomi deLuce a legidősebbek. 

elizabeth-taylor-unokaja

Naomi deLuce Wilding korábban stylistként dolgozott, jelenleg pedig férjével egy képzőművészeti galériát vezet. Olyannyira hasonlítanak egymásra, hogy le sem tagadhatná világhírű nagymamáját, akiről nagy szeretettel mesélt a Glamour magazinnak adott interjújában 2014-ben.

- Nem azonosítottam a filmcsillaggal azt az Elizabeth Taylort, akit én ismertem. Ő egyszerűen csak a nagymamám volt, vagyis inkább a nagyim. Nagyon közel álltunk egymáshoz, és óriási hatást gyakorolt az életemre. És, ami mindennél fontosabb: önbizalmat adott nekem. Azt éreztette velem, hogy bármire képes vagyok - mondta a 42 éves Naomi.

Gina Lollobrigida 90 évesen is igazi díva

A hollywoodi filmcsillagot megajándékozták egy akkora születésnapi tortával, ami kétszer olyan magas volt, mint ő. Nézd meg, hogy örült az extravagáns meglepetésnek!

Ezt is szeretjük