Az 57 éves Liz Hurley meztelenül fotózkodott: éveket letagadhatna a korából a dögös színésznő

Elizabeth Hurley egy meztelen fotóval lepte meg rajongóit.

GettyImages-642227396
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elizabeth Hurley nem a szégyenlős sztárok közé tartozik, Instagram-oldalán számtalan bikinis felvétel található, február 14-én egy még pikánsabb képpel hívta fel magára a figyelmet.

Anyaszült meztelenül fotózkodott, csak egy párnával takarta el az intim testrészeit.

Elizabeth Hurley meztelen

Cikkünk írásakor több mint százezer lájk volt az alábbi fotón, amelyet az 57 éves színésznő direkt Valentin-napra szentelt. Ahogy a képen is látszik, elképesztően néz ki, bőven letagadhatna a korából akár két évtizedet is.

A Women's Health magazin összegyűjtötte korábbi interjúiból, hogyan tartja magát ennyire fiatalosan.

- Amire esküszöm, az a hidratálókrém, és nagy mennyiségben. Az arcomat hatszor, a nyakamat pedig tízszer is bekenem hidratálóval naponta. Csak enyhén átdörzsölöd vele az arcod, és azonnal ragyogóvá tesz.

Az étkezésre is odafigyel, kerüli a túl sok adalékanyagot tartalmazó élelmiszereket. A helyben termesztett termékeket részesíti előnyben. Szakít időt a sportolásra és a pihenésre, nem dohányzik, emellett az alkohol fogyasztását sem viszi túlzásba. Minden áldott napját két bögre meleg vízzel kezdi.

Liz Hurley fia

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Liz Hurley-re egyetlen fia, Damian, aki ma már profi modellként egyre nagyobb pénzeket keres!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük