A színésznő a díjátadón tálalt ki - Plasztikára akarták rákényszeríteni
Elizabeth Banksnek az első ügynök tett javaslatot, akivel találkozott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Elizabeth Banksnek az első ügynök tett javaslatot, akivel találkozott.

Elizabeth Banks is díjat kapott a Women in Film Crystal + Lucy Awards gálán a filmművészethez való hozzájárulásáért rendezőként, producerként és színésznőként. A 43 éves színésznő inspiráló és vicces köszönőbeszédével mindenkit lenyűgözött, és még arra is jutott ideje, hogy megkritizálja a túlzottan is szexista Hollywoodot.

Felidézte mintegy két évtizedes karrierjének kezdetét, amikor a kilencvenes évek végén fiatal színésznőként próbált érvényesülni az álomgyárban. Első ügynöke azonban nem volt egészen elégedett a mellbőségével, ezért aztán azt tanácsolta neki, hogy ha tényleg be akar futni, akkor feküdjön kés alá.

- Az első ügynök, akivel valaha találkoztam a filmiparban, azt mondta, hogy műttessem meg a melleimet. Nagyon hálás vagyok, hogy akkoriban nem volt annyi pénzem, hogy megfogadjam a tanácsát. Természetesen ennek ellenére sem kötöttünk szerződést - mondta a Beverly Hilton Hotelben megrendezett díjkiosztó gálán.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük