Félmeztelenül pózolt a bevállalós sorozatsztár
Ledobta melltartóját
A fiatal színésznő a Complex magazin kedvéért mutatta meg szemrebbenés nélkül bájait félig ruhátlanul.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi sztárhölgyek számára már-már munkaköri kötelesség, hogy bizonyos időközönként ledobják magukról ruháikat valamelyik magazin kedvéért. A közelmúltban Eliza Dushku vállalta el a Complex magazin felkérését - így a nagy népszerűségnek örvendő újság október-novemberi számában csodálhatják meg az olvasók a 28 éves amerikai színésznő formás idomait.


A Tru Calling – Az őrangyal című sorozat sztárja nem volt szívbajos, legalábbis ami a vetkőzést illeti.

Dushku ugyanis szemrebbenés nélkül szabadult meg melltartójától, és feszengés nélkül pózolt a fotóművész kamerája előtt. A teljes meztelenséget azért nem vállalta be, ám az erotika egyik lényege éppen a sejtetés - ebből a szempontból pedig a róla készült fotók kifejezetten izgatóak lettek.

Nem az a tipikus cicababa

Külön öröm, hogy éppen Dushkut kérték fel a magazin szerkesztői, hiszen a színésznő nem tartozik a tipikus szilikonos cicababák közé, akiket előszeretettel vetkőztetnek le különféle férfilapok.

Eliza ugyanis sok kolléganőjével ellentétben nem fújatta fel melleit és nem plasztikáztatta agyon magát. Arról nem is beszélve, hogy a siker és a hírnév dacára távol tartja magát a botrányoktól és a zülléstől.

Dushku nem kifejezetten szupersztár, ám ez a jelek szerint nem igazán izgatja. A szerepek így is megtalálják, Dan Aykroyd például a közelmúltban azt nyilatkozta a Los Angeles Timesnak, hogy szeretné őt és Alyssa Milanót megnyerni a nagysikerű Szellemirtók harmadik részéhez.

A sokak által várva várt folytatáshoz már leigazolt Bill Murray, Harold Ramis, Ernie Hudson és Sigourney Weaver, a két fiatal bombázó pedig szellemeket testesítene meg a filmben.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Úgy gondolom, hogy mindketten elképesztőek. Izgatottan várom, hogy elkészüljön a folytatás, amiben a régi karaktereket felülvizsgálnánk, illetve át is értelmeznénk oly módon, hogy a fiatal generáció is megszeresse őket – nyilatozta Aykroyd a Szellemirtók 3 kapcsán.

Ezt is szeretjük