7 hónap után máris válik az ismert sorozat szépsége
A Reklámőrültekből ismert Elisabeth Moss és humorista férje ősztől tavaszig bírták együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Mad Men - Reklámőrültek sorozat 28 éves sztárja, Elisabeth Moss és a 43 éves gumiarcú komikus, Fred Armisen két évvel ezelőtt találkoztak először.

Bár első pillantásra nem tűnnek összeillőnek, románcuk meglepően gyorsan komollyá vált. Tavaly januárban Armisen már el is jegyezte kedvesét, Elisabeth pedig októberben hirtelen felindulásból oltár elé állt a férfival.

Az exférj új nő oldalán felejt

Ezek után meglepő, milyen hamar beleuntak a házaséletbe, alig hét hónap együttélés után máris elváltak útjaik. A villámházasság hírére be is indultak a találgatások, hogy vajon mi állhat a furcsa pár döntése mögött.

Egyesek az ifjú ara naivságával magyarázzák a kudarcot - Mossnak ez volt az első házassága, Armisen viszont jó pár barátnőt és egy feleséget is elfogyasztott már. Mások azonban egy harmadik személy bekavarásáról pusmognak.

Hát, ebben lehet is némi igazság, mivel a jó öreg Fredet alig egy hónap után már kolléganőjével, a 23 éves szöszi Abby Elliottal látták romantikázni.

Munkaterápia bánat ellen

Közelállók szerint a kapcsolat zátonyra futása a színésznőt viseli meg jobban, aki azóta kizárólag a karrierjére koncentrál. Munkában nem is szenved hiányt, sorozata már a negyedik évadnál tart a tengerentúlon, emellett mozifilmekre is sűrűn kap felkérést.

Epizódszereplő volt például a nemrég bemutatott Get Him to the Greek című vígjátékban, de már leszerződött a 2011-re tervezett Buddy Gilbert Comes Alive című mozira is.

A bájos Elisabeth Moss zenészcsaládba született, kislánykora óta képernyőn van. Az igazi áttörést az AMC sikere, a Mad Men - Reklámőrültek hozta meg neki, melyért 2009-ben és 2010-ben is Emmy-díjra jelölték.

Ezt is szeretjük