Az Egy rém rendes család Al Bundyja elképesztő módon tudta meg, hogy megszűnt a sorozat
A színészekkel nem közölte külön a Fox tévécsatorna, hogy véget vetnek az Egy rém rendes családnak.

egy rém rendes család cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az amerikai Fox tévécsatorna 1987 áprilisában kezdte el vetíteni az Egy rém rendes család című szituációs komédiát. A sorozat pillanatok alatt belopta magát a nézők szívébe, világszerte több országban, így Magyarországon is vetítették. Szinte mindenki őriz egy-egy jelenetképet Al, Peggy, Kelly és Bud Bundyról.

A sorozatnak köszönhetően a tévécsatorna sokkal népszerűbbé vált Amerikában, azonban 1997-ben a nézettség drasztikusan csökkenni kezdett, szinte fele annyian kezdték követni a Bundy család kalandjait akkor, amikor a csatorna vasárnap estéről szombatra, majd hétfőre tette át a műsort. A Fox arra jutott ez év áprilisában, hogy megszünteti a sorozatot, ám mindezt nem a legelegánsabb módon intézték, derült ki az Al Bundyt alakító Ed O'Neill friss interjújából.

Így tudta meg Ed O'Neill, hogy nincs többé szükség a mukájára

O'Neill Ellen DeGeneres vendége volt az Ellen Showban, ott a legendás színész visszaemlékezett az Egy rém rendes családra, amivel kapcsolatban megemlítette, különös módon tudta meg, hogy többé nem bújhat Al Bundy bőrébe. Éppen az Ohio állambeli kis városkában volt, amikor összefutott egy friss házaspárral.

- Amikor megláttak, ezt mondták nekem: "Jaj, imádjuk az Egy rém rendes családot, sajnáljuk, ami történt vele." Én erre: "Hogy értik? Mit sajnálnak?" A friss házasok ezt reagálták: "Hát a rádióban bemondták, hogy megszűnt." - emlékezett vissza a sztár, aki lényegében a rajongóinál sokkal később tudta meg, hogy nincs többé szükség a munkájára.

Hozzátette, akkor fel sem hívták őt, miután a házaspárral találkozott, hat héttel később a Fox vezetői felvették vele a kapcsolatot, úgy próbáltak hízelegni neki, valami tévedés történhetett, hogy nem a főszereplőkkel közölték először, hogy megszüntetik a sorozatot. Viccből megjegyezte, még ajándékot vagy egy köszönömöt sem kaptak a csatornától, ellenben az Öreglányok című sorozat főszereplőit Mercedes autókkal lepték meg, igaz, az utóbbi széria nem a Foxon, hanem az NBC-n ment.

Mivel két évad között voltak, tehát a színészek abban a hitben éltek, hogy a 12. évadot majd a nyáron forgatni fogják, így az Egy rém rendes családhoz sosem készült mindent lezáró utolsó epizód. A sorozat rajongói nem élhettek át olyan megható pillanatokat, mint a Jóbarátok vagy éppen a Szex és New York befejező részeinél.

Felismered Peggy Bundyt?

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest a sorozat Peggy Bundyja, Katey Sagal napjainkban.

Ezt is szeretjük