Már nem tudták megmenteni! Ezért hunyt el a különleges tehetségű rendező
Édouard Molinarót sokan gyászolják, mindenki szerette.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Édouard Molinaro, francia színész, rendező nagyon sokaknak hiányzik, gyászolja az egész filmes szakma.

A különleges tehetségű művész szép kort, 85 évet élt meg, ám kora ellenére még senki nem számított halálára.

Már nem tudták megmenteni

Édouard Molinaro halálának körülményéről a családtagok nem árultak el túl sokat a sajtónak. A rendező sosem beszélt részletesen magánéletéről a nyilvánosságnak, így szerettei ezt most is tisztában tartották.

Annyit lehet tudni, hogy senki nem sejtette, hogy el kell majd búcsúzni a francia művésztől, egészségesnek tűnt, problémáit, vagy fájdalmait soha nem szerette mutatni még közvetlen környezetének sem.

Édouard Molinaro tüdőelégtelenséggel került kórházba, ahol hiába próbálták meggyógyítani a legprofibb orvosok, idős szervezete feladta a küzdelmet, így sokak bánatára már nem tudták megmenteni.

Oscar-díjra is jelölték

Édouard Molinaro a ranglétra alján kezdte, mint rendezőasszisztens, ám hamar kiderült, hogy nagyon tehetséges.

Kezdetben bűnügyi filmeket készített, majd műfajt váltott, belekóstolt a vígjátékba, ami meghozta számára az igazi sikert.

1978-ban forgatta az Őrült nők ketrece című filmet, mely hatalmas szakmai elismerés követett, az alkotásért Oscar-díjra jelölték, de a közönség az 1967-ben készült Oscar című filmet is imádta, melyben Louis de Funes játszotta a főszerepet.

Gyönyörű karriert futott be, pályája során rengeteg neves színésszel és filmessel dolgozhatott együtt. A szakmának nagyon hiányozni fog, kollégái és családja is gyászolják.
Ezt is szeretjük