Megszületett Eddie Murphy 10. gyereke - Már a baba nevét is elárulták
Tízszeres apuka lett a vígjátékok sztárja.

eddie-murphy-10-baba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eddie Murphy nem aprózta el a babakérdést: pénteken megszületett a tizedik gyermeke is. A sztár és menyasszonya, Paige Butcher egy kisfiúnak örülhetnek, akiről már azt is elárulták, hogy a Max nevet kapta.

Megvan a tizedik gyerkőc is

Az örömhírt az Amerikába jöttem sztárjának szóvivője jelentette be ma reggel a People magazinnak:

- November 30-án, pénteken megszületett Max Charles Murphy. A kisfiú 3 kilóval és 48 centis magassággal született, az anyuka és a kisfiú is remekül vannak - nyilatkozta a legújabb Murphy csemetéről.

Mivel Eddie Murphy magánélete finoman szólva is viharos volt, nem is lehet meglepő, hogy tíz gyerkőcét öt különböző édesanyának köszönheti. Legidősebb fia, Eric már 28 esztendős, Christian és Bria 27, Myles 24, Shayne 31, Zola 17, Bella 15, Angel 10, Izzy pedig kétéves.

Eddie Murphy és nagyobb gyerekei.
Eddie Murphy és nagyobb gyerekei.

A sztár és kedvese, Paige Butcher már 2012 óta vannak együtt, legkisebb lányával, Izzy-vel már ő ajándékozta meg a színészt. A korábban kicsapongó életet élő Murphy, úgy tűnik, megállapodott a csinos modell mellett, és nemrégiben gyűrűt is húzott az ujjára.

Augusztusban ezt nyilatkozta egy közeli barátjuk a People-nek:

- Eddie és Paige nagyon szerettek volna egy kistestvért Izzy-nek. Nagyon egyszerűen élnek, Eddie nagyon visszavett a régi életmódjából. Csak a család számít. Szerencsére Paige nagyon jól kijön Eddie többi gyerekével is.

Ezt is szeretjük