Durván összecsapott a paparazzóval Ed Harris
Videóval
A sztár magabiztos kiállásának meglett az eredménye, sikerült visszavernie a pofátlan fotósok támadását.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hihetetlenek ezek a paparazzók, mert szinte mindenhol ott vannak, és egyszerűen ki- és elkerülhetetlenek.

Nem véletlen tehát, hogy a sztárok agyára mennek a hiénaként leselkedő celebvadászok, habár vannak olyan hírességek, akik kifejezetten élvezik, ha körülveszik őket a lesifotósok hada és mutogathatják magukat a vakuk kereszttüzében.

Ed Harris azonban nem tartozik közéjük. A sztár a Robertson Blv. egyik épületének tövében üldögélt, és mobiltelefonozott, amikor egyszer csak megjelent egy kisebb horda paparazzó, akik elkezdték lefilmezni az 57 éves színészt.

A kis csapat Harris nyugalmát kezdetben nem zavarta meg túlságosan, amiben közrejátszhatott a hideg lime-koktél is, amit a nagy melegben bőszen szürcsölgetett a színész.

Sikerült bepöccenteniük a szikár színészt

Néhány perc elteltével – miután a hűsítő ital elfogyott – persze mégis csak betelt nála a pohár, és eleinte csak hűvös szigorral annyit mondogatott a paparazzóknak, hogy kotródjanak el a képéből.

A tettlegességre sem kellett sokáig várniuk, ugyanis Ed Harris egyszer csak nagy csattanás kíséretében erősen megragadta az egyik aprócska lány kameráját, és megpróbálta kitépni a kezéből!

Az akció végül nem sikerült, mindenesetre a lesifotósokra a frászt hozta, akik később visszavonulót fújtak, amikor észrevették, hogy Harris visszaindul feléjük az épületből.

Az öregedő színészt a hetvenes évek második felétől láthatjuk a tévében és moziban, és hiába a kiemelkedő alakítások, az Akadémia elég mostohán bánt vele, ugyanis négy jelölés után eddig egyszer sem nyert Oscart-díjat.

Ezt is szeretjük