Fotó! Fehérneműre vetkőzött az ismert színész lánya! Vele próbálják növelni az eladást?
Dylan Penn érvényesülni próbál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint Sean Penn és Robin Wright 23 éves lánya, Dylan Penn lesz a Bonds fehérneműmárka legújabb arca, olyan sztárok nyomdokaiba lépve, mint Miranda Kerr vagy Elvis Presley unokája, Riley Keough.

Ebből az alkalomból rögtön készült is róla néhány fotó, különféle szettekben, melyeken igazi modellként pózol.

Normális gyerekkora volt

A fotókon az is látszik, hogy szerencsére a nőies nőt testesíti meg - azokat, akikhez az ausztrál márka is szólni kíván.

Bár igazi A-kategóriás szülők gyermeke, szülei a megszületése után néhány évvel egy San Francisco környéki kisvárosba költöztek vele és öccsével, pontosan azért, hogy viszonylag normális körülményeket biztosítsanak számukra a hollywoodi csillogás helyett.

- A fényűző sztárélettől távol nevelkedtem fel, nem úgy, mint a legtöbb híresség gyereke, szóval egészen hétköznapi életem volt. Úgy vélem, nem vagyok különb másoknál, csak egy átlagos 23 éves, és az, hogy ezt így gondolom, teljes mértékben a szüleimnek köszönhető - nyilatkozta nemrégiben a Daily Telegraph újságírójának.

Most indul be a karrierje

Dylan azért nem először pózolt a kamerák előtt: januárban a GQ magazin számára állt modellt, nemrégiben pedig a Treats magazinnak arra is sikerült rávennie, hogy megszabaduljon a ruháitól.

Anyjával és öccsével, Hopperrel
Hasonlít édesanyjára, Robin Wrightra

Dylan Penn idén a színészi karrierjét is igyekszik beindítani: az Imdb.com szerint a 2015-ben megjelenő Condemned című horrorban kapott szerepet, melynek most zajlanak az előkészületei.

John Travolta lánya

Nem Dylan Penn az egyetlen sztárcsemete Hollywoodban, nézd meg, hasonlít-e édesapjára John Travolta tinilánya, Ella Bleu!

Ezt is szeretjük