Fény derült betegségére! Rákos volt a népszerű színész
Dustin Hoffman megküzdött a halálos kórral, most beszélt először betegségéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dustin Hoffman egészen eddig titokban tartotta, hogy ő is küzdelmet folytat a halálos kórral, most a nyilvánosság elé állt.

A betegségéről szóló pletykákat megerősítette, de azt is hozzátette, hogy már jól van.

Fény derült betegségére

A kiváló színész hónapokig képes volt titokban tartani betegségét. A 75 éves sztárnál rákot diagnosztizáltak, melyet azonnal kezelni kezdtek. A rosszindulatú daganat gyors felismerésének köszönhetően jó esély mutatkozott a gyógyulásra.

Az Oscar-díjas sztár csak akkor akarta nyilvánosságra hozni betegsége tényét, amikor már biztos a felépülés, és teljesen jól van fizikailag és lelkileg, ez a pillanat pedig most jött el.

Az orvosok szerint Hoffman gyógyultnak mondható, de a kiújulás elkerülése miatt megelőző kezelést javasoltak. A színész további részleteket nem árult el, csupán annyit mondott, hogy nincs ok aggodalomra, teljesen egészségesnek érzi magát.

Nem akart Michael Douglas hibájába esni

Rákos megbetegedésének pontos fajtáját továbbra is titokban tartja, erre pedig egyszerű magyarázatot adott.

Nem szeretne Michael Douglas hibájába esni - mint ismeretes, az egész világ azon csámcsogott, hogy miért alakult ki a tumor a színésznél.

Michael Douglas kijelentette, hogy gégerákját a HPV vírus, tehát valószínűleg az orális szex okozta. A nyilatkozat hatalmas port kavart, és mocskos híreszteléseket, féligazságokat indított útjára. Dustin Hoffman állítása szerint az ehhez hasonló, zavarba ejtő pletykákat szeretné elkerülni.

A színész betegségét még kollégái sem vették észre, hiszen egy munkát sem mondott le, és mindig fitt és energikus volt. Legújabb filmje, melyben az egyik főszerepet játssza majd, 2014-ben kerül a mozikba. A komédia a Chef címet kapta.

Ezt is szeretjük