16 éves tinilányt is molesztált Dustin Hoffman - Már 6 nő vádolja szexuális zaklatással
Egyre többen szólalnak meg Dustin Hoffman egykori áldozatai közül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap jelent meg a Variety magazin honlapján az a terjedelmes leleplező cikk, amelyben újabb három nő vádolta meg Dustin Hoffmant szexuális zaklatással.

Cori Thomas elmondása szerint mindössze 16 éves volt, amikor 1980-ban egy New York-i hotelszobában egyedül maradt a színésszel, aki a fürdőszobából kilépve váratlanul ledobta magáról a törölközőjét, majd az ágyra feküdt, és megkérte, hogy masszírozta meg a lábát - amibe a hirtelen ijedtségtől beleegyezett.

- Nem tudtam, hogy mit tegyek egy ilyen helyzetben. Még csak azt sem tudtam, hogy mondhatok nemet is, ezért megtettem, amire kért - nyilatkozta Cori Thomas, aki egyébként közeli barátja volt a színész lányának, Karinának.

Melissa Kester állítása szerint Dustin Hoffman az 1987-es Ishtar című csúfosan megbukott kalandfilm forgatásán zaklatta szexuálisan. Az eset a hangmérnöki stúdióban történt, ahol a stáb tagjai csak mellkastól felülről látták őket, a színészt pedig az sem tartotta vissza, hogy a lány pasija a másik szobában volt.

"Benyúlt a bugyimba"

- Éppen egy dalt rögzítettünk, amikor szó szerint benyúlt a bugyimba, majd belém dugta az ujját. Szörnyen éreztem magam, azt sem tudtam, mitévő legyek. Csak álltam ott bénultan. Sokkoló, amikor veled történik ilyesmi - idézte fel emlékeit Melissa Kester.

Dustin Hoffman harmadik áldozatának kilétét egyelőre homály fedi, de neki is hasonló szörnyűséget kellett átélnie az Ishtar című film forgatása után megrendezett bulin.

- Egy autóban ültünk hátul, és emberek voltak körülöttünk. Váratlanul fogta magát, és belém dugta az ujját. Fogalmam sem volt, mit csináljak. Ő meg csak mosolygott rám. Teljesen lefagytam. Testen kívüli élmény volt - mondta a lapnak a magát egyelőre megnevezni nem akaró áldozat.

Nem ezek az első szexuális zaklatással kapcsolatos vádak, amelyek Dustin Hoffmannal kapcsolatban előkerültek. Novemberben a Hollywood Reporter számolt be arról, hogy az akkor mindössze 17 éves Anna Graham Huntert is molesztálta a színész Az ügynök halála című tévéfilm forgatásán.

Ugyanebben a hónapban Wendy Riss Gatsiounis producer is megosztotta a nyilvánossággal történetét, miszerint Dustin Hoffman molesztálta őt 1991-ben. Kathryn Rossetter színésznő is Dustin Hoffman áldozatának vallja magát, elmondása szerint 1983-ban Az ügynök halála színpadi próbáin zaklatta szexuálisan.

Meryl Streep pedig még 1979-ben a Time magazinnak adott interjújában mondta el, hogy Dustin Hoffman megfogdosta a mellét, méghozzá annak a darabnak a szereplőválogatásán, melynek a rendezője volt.

Ezt is szeretjük