Drew Barrymore-t fel sem ismerni - Új külseje nem éppen előnyös

Legújabb filmjében elég érdekes külsővel állt kamerák elé.

drew-barrymore-the-stand-in-kulso-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Drew Barrymore szinte a szemünk láttára vált gyönyörű, felnőtt nővé. Az E.T., a földönkívüli cuki, copfos kislánya már 43 éves, és hamar kinőtte az egyszerű gyereksztár státuszt.

Így néz ki új filmjében

A színésznő olyan filmekben tűnt fel a karrierje során, mint A nászok ásza, A bambanő, a Charlie angyalai vagy Az 50 első randi. Jelenleg a The Stand-In című vígjátékot forgatja, melyben egy kiégett komikát játszik, aki helyet cserél a beugrójával. Természetesen mindkét karaktert ő játssza el a filmben.

A szerep kedvéért az orrát és az arcát is megváltoztatták, ráadásul platinaszőke copfokat kapott, illetve a nyolcvanas évek népszerű, erőteljes, zöldeskék sminkjét. Az új külső finoman szólva sem éppen túl előnyös számára, ezt pedig a rajongói is megjegyezték a közösségi oldalakon.

drew-barrymore-the-stand-in-kulso-nagy
Fotó: Raymond Hall / Getty Images Hungary

"Úgy néz ki, mint egy női Obelix - vagy az Asterix új részét forgatják épp? Mert akkor érthető ez a külső", "Mint egy bajor fejőnő-imitátor, a sörfesztiválon. Nem áll túl jól neki ez a haj, a sminkről pedig inkább ne is beszéljünk", "Még szerencse, hogy csak paróka" - írták a követői.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük