Drew Barrymore 9 kilót fogyott - Fotókon a látványos változás
Drew Barrymore látványos átalakuláson esett át.

drew barrymore cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Drew Barrymore tegnap este Instagram-oldalán tett közre egy bejegyzést, amiben megköszönte személyi edzőjének, Marnie Altonnak, hogy segített neki a fogyókúrájában.

Látványos is lett az átalakulás, ugyanis a színésznőnek kilenc kilótól sikerült megszabadulnia, azóta pedig jobban érzi magát a bőrében, mint valaha.

Drew Barrymore 66 kilóról fogyott le

A sztár, amikor el kezdte forgatni a Netflixen futó Santa Clarita című sorozatot, még 66 kilót mutatott alatta a mérleg. A 163 centis színésznő nem érezte jól magát a bőrében, ráadásul magánéleti nehézségei is adódtak, ugyanis pont akkor ért véget Will Kopelmannal a házassága. Amikor egy sztár fogyni szeretne, de éppen forgat, akkor azt a film készítőivel is le kell egyeztetnie, miután a Santa Clarita producere áldását adta a fogyásra, felkereste Marnie Altont, akit már körülbelül 15 éve ismer.

Ez a két felvétel jól illusztrálja, mennyivel keskenyebb lett a sztár dereka.
Ez a két felvétel jól illusztrálja, mennyivel keskenyebb lett a sztár dereka.
Fotó: Santiago Felipe / Getty Images Hungary, Instagram/Drew Barrymore

- Ő segített nekem, meggyógyított, és bátorított azokban a pillanatokban, amikor úgy éreztem, hogy lehetetlenség elég erősnek lenni - fogalmazott Barrymore a közösségi oldalán.

A szövegéből az is kiderült, hogy az edzője nem azt erőlteti, hogy mindenkiből terminátor legyen, helyette azt szeretné elérni, hogy a vendégek belülről is jól érezzék magukat, illetve ráleljenek a saját énjükre. Ezzel a szemlélettel Barrymore könnyen tudott azonosulni.

Drew Barrymore ezzel a régi és frissebb edzős fotójával illusztrálta fogyásának eredményét.
Drew Barrymore ezzel a régi és frissebb edzős fotójával illusztrálta fogyásának eredményét.
Fotó: Instagram/Drew Barrymore

Rajongói is dicsérték az átalakulását, többen kifejtették, mennyire büszkék rá.

"Imádom az energiáidat. Te vagy az egyetlen híresség, akit követek. Annyira emberi vagy, és látszik, milyen gyönyörű lelked van. Köszönöm, hogy mindig magadat adod, most annyira motiváltnak érzem magam."

Rebel Wilson 20 kilót fogyott

Rebel Wilson 20 kilótól szabadult meg. Nézd meg a látványos átalakulását!

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük